Lionel Messi'nin Eşiyle 21 Sene Önce Çekilen Fotoğrafı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Spor

Lionel Messi'nin Eşiyle 21 Sene Önce Çekilen Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Lionel Messi'nin çocukluk aşkım dediği eşi Antonella Roccuzzo ile 21 sene önce çekilen fotoğrafı ortaya çıktı.

22.04.2019 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'nın süperstarı Lionel Messi'nin yeşil sahada performansı kadar saha dışında da gösterdiği profesyonel tavırlar dikkat çekiyor. İspanyol basını, Lionel Messi'nin eşi Antonella Roccuzzo ile 21 sene önce çekilen fotoğrafını ortaya çıkardı.

10 YAŞINDAKİ LIONEL MESSI

O dönem 10 yaşında Newell's Old Boys alt yapısında oynayan Lionel Messi, 9 yaşındaki Antonella Roccuzzo ile sahilde birlikte görüntüleniyor.

Lionel Messi'nin Eşiyle 21 Sene Önce Çekilen Fotoğrafı Ortaya Çıktı

ÇOCUKLUK AŞKI

Messi'nin 'çocukluk aşkım' dediği ve hayatı boyunca tek sevgilisi olan Antonella Roccuzzo ile birlikte 21 yıl önce çekilen fotoğrafı, sosyal medyada da büyük ilgi topladı. Messi ile Antonella Roccuzzo, 2017'de evlenmişlerdi.

(Sporx)

Lionel Messi\'nin Eşiyle 21 Sene Önce Çekilen Fotoğrafı Ortaya Çıktı

Son Dakika Spor Lionel Messi'nin Eşiyle 21 Sene Önce Çekilen Fotoğrafı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Can: HELAL OLSUN KARAKTER 10 NUMARA 20 2 Yanıtla
  • ALBATROS: Yirbir sene Önceleri Yaşam Geri Döndü Bizim Ana Muhalefetin Belediyeleri İşbaşı Yapımca Önce İşten Çıkarmalar Başlamış Hayırlısı Gari Bizim Ana muhalefetin Koyunları Entel Dantellerimiz Kaypak Solcularımız Tarlabaşı Müdavimi lgbtlilerimizin Pek Sesi Çıkmıyor Ya Yakında İETT ve ASKİ Otobüslerini Bedava Olacağını Duyor Gibiyiz Söz Verilmişti Gari 8 14 Yanıtla X: Seçimden 1 ay önce dümenden işe alırsan bizde kazanır böyle kovarız işte.....naberrrrrr şakirrrrrrr 5 2 soranın aklına gelsin: sizinkiler işten çıkarmadı mı yada kendi adamlarını almadı mı hepinizin ekmeği kesilecek daha bu başlanğıç 0 0
  • acun: helal olsun bizimgiler evliyken insan aldatıyor ah seyma ah 20 0 Yanıtla
  • Realist: STATE GARDEN, ortaligi karistirma habire. O akbaba görünümlü burnu nu da her ise sokma. 1 1 Yanıtla
  • Alper: Albatros sözüm sana gariii , naptın ne ettin gari sende yancıydında işinden mi oldun gariii, allah emretmiş her kim yalan atarsa yalancıya cevabını verin demiş , sen kim oluyorsunda bu durumu yargılıyorsun 0 0 Yanıtla

Advertisement