Lionel Messi: Ronaldo'ya Karşı Oynamak Güzeldi - Son Dakika
Spor

Lionel Messi: Ronaldo'ya Karşı Oynamak Güzeldi

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi, İspanyol basınına Cristiano Ronaldo ile çarpıcı açıklamalarda bulundu. Messi, "Zor olsa bile Ronaldo'ya karşı oynamak güzeldi. Ronaldo, Real Madrid'deyken kupa kazanmayı severdim." dedi.

29.03.2019 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona ve dünya futbolunun yıldız ismi Messi, İspanyol basınında AS gazetesine konuşarak merak edilen birçok soruya yanıt verdi. Yeniden Arjantin milli takımına dönme kararının eleştirildiğini söyleyen yıldız futbolcu, dünya futbolunda en büyük rakibi olarak gösterilen Cristiano Ronaldo'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.

"KUPALAR KAZANMAK İSTİYORUM"

Lionel Messi yeniden Arjantin milli takımına çağrılmasıyla ilgili çok fazla eleştirildiğini söylerken, "6 yaşımdaki oğlum bana seni neden çarmıha geriyorlar diye sordu. Ben de ona sadece bir avuç insanın bunu yaptığını söyledim. Geri dönme kararım yüzünden eleştiriler aldım ama kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilim. Geri döndüm çünkü artık Arjantin milli takımında da kupalar kazanmak istiyorum." dedi.

"HALA REAL MADRİD'DE OLSA HARİKA OLURDU"

Lionel Messi dünya futbolundaki en büyük rakiplerinden Cristiano Ronaldo hakkında ise, "Zor olsa bile Ronaldo'ya karşı oynamak güzeldi. Ronaldo, Real Madrid'deyken kupa kazanmayı severdim. Hala Real Madrid'de olsa harika olurdu. Juventus'a büyük saygı duyuyorum. Harika oyuncuları var. Güçlü bir takımlar ve Ronaldo'nun gelişiyle daha da güçlendiler." dedi.

(Futbol Arena)

Lionel Messi: Ronaldo\'ya Karşı Oynamak Güzeldi

Son Dakika Spor Lionel Messi: Ronaldo'ya Karşı Oynamak Güzeldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Emir: 2 side büyük futbolcu fakat Ronaldo bir efsane. 31 5 Yanıtla kEMİRgen: Saçmaladın sen de messinin attığı pasları izle böyle zekice pasları ronaldo asla atamaz. Her şey gol değil 5 10
  • Ertaç Eser: İkiside değişik istildeki oyuncular.İkisinin de farklı meziyetleri var.Bence böyle yetenekler artık zor gelir. 2 0 Yanıtla
  • osman: futbolun tanrısı tektir DİEĞO ARMANDO MARADONA. 0 2 Yanıtla

Advertisement