Lionlardan Dünya Görme Günü Etkinliği Devam Ediyor… - Son Dakika
Güncel

Lionlardan Dünya Görme Günü Etkinliği Devam Ediyor…

Türk Lionlarının kurduğu ve halen Türkiye Körler Vakfı olarak hizmete devam eden Vakıf Türkiye'de ki yönetim çevreleriyle işbirliğine devam ediyor.

17.10.2017 09:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Farkındalık yaratabilmek, görme engelli vatandaşlara maddi manevi destek vermek için kurulan Vakıf yöneticileri şehir şehir geziyor.

Türkiye Körler Vakıf Başkanı Ln. Erol Aydın,''Dünya Görme Günü ve Beyaz Baston Haftasında Türkiye Körler Vakfı ile 118-U Lions Kulüpleri çeşitli etkinliklerle farkındalık yaratmaya devam ediyor. Mersin Çamlıbel Lions Kulübü, Alsancak Lions Ortaokulu'nda kalıcı empati kaldırımı uygulama platformu ile çocukları bilinçlendiriyorlar.

Adana Optimum AVM ve Altınokta Körler Derneği Adana Şubesi ile Güney Kulüplerimizin empati kaldırımı ve karanlıkta strıke- Özgür Öngören Bowling Turnuvası, İstanbul Bakırköy Belediyesi,TKV ve Konya Lions Kulübümüzün katılımı ile Konya gezimiz ve HZ. Mevlana'yı ziyaretimiz,Gören Kalpler Küçük Besteci ve müzisyenleri ,Angora Lions Kulübümüzün katılım ve destekleriyle konser kokteyli ve Dünya Görme Engelliler Bağımsızlık Günü kutlaması,Mersin Klikya,Babil Mezitli Lions Kulüpleri,Klikya Leo Kulübü ''Görmemeyi Gözlemek'' ortak etkinliği,Ankara Yüzüncüyıl,Turkuaz ve Gazi Çiftliği Kulüpleri'nin yapımı devam etmekte olan Türkiye Körler Vakfı Trabzon Görme Engelliler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yararına düzenledikleri kahvaltı etkinliği ve devam edecek etkinlikler Vakfımızı daha güçlü kılmaktadır. Emeği geçen duyarlılık gösteren etkinliklerimize katkı ve katılımda bulunan herkese teşekkür ve şükranlarımızı sunmayı borç biliriz.'' Dedi.
Adana Optimum da gerçekleşen Bowling Turnuvası sonucu yakın zaman da vefat eden Bölge Başkanı Ln.Özgür Öngören anısın hazırlana kupalar,Öngören'in eşi tarafından takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lionlardan Dünya Görme Günü Etkinliği Devam Ediyor… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement