Lisbeth Salander Geri Dönüyor... - Son Dakika
Güncel

Lisbeth Salander Geri Dönüyor...

Film İçin yeni Bir Oyuncu Kadrosu Yaratılacak – Alvarez, Lisbeth Salander Rolü İçin Oyuncularla Görüşüyor

15.03.2017 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Stieg Larsson tarafından yaratılan Millennium/Milenyum kitap serisinin kült karakteri Lisbeth Salander, Örümcek Ağındaki Kız/The Girl in the Spider's Web, kitabının ilk sinema uyarlaması ile ekrana geri dönüyor. Dünya çapında çok satan roman David Lagercrantz tarafından yazıldı. 2016'da çıkan Nefesini Tut/Don't Breath filminin başarılı yönetmeni Fede Alvarez, filmi Steven Knight ve Fede Alvarez & Jay Basu'nun senaryosu doğrultusunda yönetecek. Scott Rudin, Søren Stærmose, Ole Søndberg, Amy Pascal, Elizabeth Cantillon, Eli Bush ve Berna Levin filmin yapımcılığını, Anni Faurbye Fernandez, Line Winther Skyum Funch, Johannes Jensen, ve David Fincher da filmin yönetici yapımcılığını üstlenecekler.

Tamamen yeni bir oyuncu kadrosu ile çekilecek film için, ikonik Lisbeth Salander rolünü canlandıracak bir aktrist bulmak üzere dünya çapında bir araştıma başlatıldı. Yapımın ilk çekimlerine bu yıl Eylül ayında başlanması ve filmin 5 Ekim 2018'den itibaren vizyona girmesi planlanıyor.

Örümcek Ağındaki Kız/The Girl in the Spider's Web, çok satar serinin, ilk uyarlamasında İngilizce çekilecek ilk film olacak. Daha önceki kitaplar önce İsveç dilinde çekilmişlerdi. Ejderha Dövmeli Kız/ The Girl with the Dragon Tattoo da, ilki İsveç yapımı olan filmin yeniden çevrimiydi ve dünya çapında 230 Milyon Dolar hasılat ile Columbia Pictures için global bir hit olmuştu.

Dünya çapında çok satar olan Milenyum Serisinin dört kitabı, ilk çıktıkları günden bugüne kadar toplam 86 milyon kopya sattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lisbeth Salander Geri Dönüyor... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement