Sahte Profesör'den Pişkin Savunma: Yanlışlıkla Profesör Dediler Bende Devam Ettim - Son Dakika
3.Sayfa

Sahte Profesör'den Pişkin Savunma: Yanlışlıkla Profesör Dediler Bende Devam Ettim

Pensilvanya Üniversitesine ait sahte profesör sertifikası düzenleyip, 8 yıl boyunca konuşma bozukluğu üzerine tedavi merkezi işleten sahtekardan pişkin savunma: Yanlışlıkla profesör dediler bende devam ettim.

20.02.2018 14:09  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, 8 yıl boyunca kekemelik ve konuşma bozukluğu üzerine Pensilvanya Üniversitesinin logolarının bulunduğu sahte profesör sertifikası düzenleyip tedavi merkezi işleten E.N.K. isimli sahtekar gözaltına alındı.

Sahte profesörün foyasını, tedavi için gidip şifa bulamayan hastalar ortaya çıkardı. Yapılan inceleme neticesinde sahte profesörün lise mezunu olduğu ortaya çıktı.

ULUSAL KANALLARA 'PROFESÖR' OLARAK KATILDI

Bursa'da 8 sene kekemelik ve konuşma bozukluğu üzerine tedavi merkezi işleten E.N.K., tedavi olmak için kendisine başvuran fakat gördükleri terapi üzerine bir türlü iyileşemeyen hastaların şüphelenerek polise gitmesi üzerine yakayı ele verdi. Şikayet üzerine Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Mali Suçlarla Büro Amirliği tarafından hakkında yapılan ayrıntılı inceleme başlatılan ve birçok yerel ile ulusal kanalda kekemelik üzerine programlara ve söyleşilere katılan E.N.K.'nin kullandığı profesör, pedagog, doçent ve diş terapisti unvanlarının sahte olduğu ve şahsın sadece lise mezunu olduğu tespit edildi.

Sahte Profesör'den Pişkin Savunma: Yanlışlıkla Profesör Dediler Bende Devam Ettim

AZERBAYCAN VE PENSİLVANYA ÜNİVERSİTELERİNE AİT SAHTE DİPLOMALAR

Açtığı tedavi merkezinde Azerbaycan Üniversitesi'nden mezun olduğuna dair sahte diploma ile Pensilvanya Üniversitesi'nden Kekemelik ve Dil Patolojisi üzerine sahte sertifika bulundurarak gelen hastaları dolandırdığı tespit edilen E.N.K.'nin iş yerine ve evine baskın düzenlendi. Baskın sırasında yapılan aramalarda şahsa ait profesör, doktor ve doçent unvanları ile birçok kurum ve kuruluştan aldığı belgeler, hasta kayıt formu, makbuz ve kaşeler ele geçirildi. Şahıs gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Sahte Profesör'den Pişkin Savunma: Yanlışlıkla Profesör Dediler Bende Devam Ettim

"YANLIŞLIKLA PROFESÖR DEDİLER BENDE DEVAM ETTİM"

Emniyette verdiği ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen sahte profesör, sertifika aldığını, sertifikaya yanlışlıkla profesör yazıldığını ve kendisinin de bu sebepten ötürü profesör unvanını kullandığını ileri sürdü. E.N.K. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sahte Profesör'den Pişkin Savunma: Yanlışlıkla Profesör Dediler Bende Devam Ettim
Sahte Profesör\'den Pişkin Savunma: Yanlışlıkla Profesör Dediler Bende Devam Ettim
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sahte Profesör'den Pişkin Savunma: Yanlışlıkla Profesör Dediler Bende Devam Ettim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ...: ne güzel ülke bu sıgırı tvde konuşturanlarda halkı kandırma sahtekarlık ve dolandırıcılıktan yargılansın 5 0 Yanıtla
  • A: Ne zorluklarla okuyor ne zorluklarla hayatımızı idame etmeye çalışıyoruz Bazıları ne rahat Atılıp ceza alanların da çok umrunda değil rahatsızda değiller Allah korusun bizim gibilerin düzeni bozulsa ailecek kahrolur. Ama bazılarının aileleri bile rahat oluyor. 1 0 Yanıtla
  • TÜRK OGLU TÜRK: BU FETÖ CÜLERIN BIR TAKIM OYUNU:BEN KAYSERI LIYIM ORDADA COK FETÖCÜ VAR:AVKATLAR-HAKIMLER-DOKTORLAR-BENIM COK IYI TANIDIGIM DISCI NINDE DIPLOMALARI PENSILVANYA YAZIYORDU:OSMAN CETINKAYA ADINDA SAHTE DISCI-YAKAYI ELE VERECEGINI ANLAYINCA DEVLET HASTANESINE BASLADI :ALAN VEREN YAPTIRAN KORUYAN HEP FETÖCÜ: 1 0 Yanıtla RECEP İSTANbullu: Sana helal olsun orijinal tespit 0 0
  • Sahtecilik: Mezunum diyen diplomasını ortaya çıkaracak o da üniversiteden araştırılacak. Ortalık sahtekr dolmuş kime güveneceğiz 1 0 Yanıtla
  • Zıp zıp: Eğtim şart kime güveneceğiz ya eğtim de yetmiyor 0 0 Yanıtla
  • Adnan : Türkiye bu diploma hevesi çok gösterş için. Sahtekar üretmiş uygulamış Sahte Prof. 0 0 Yanıtla
  • HUSEYIN: emre nuri korkut allah yardımcımız olsun 0 0 Yanıtla
  • Şanlıurfa Siverek'te Silah ve Mühimmat Operasyonu
    13:21 Şanlıurfa Siverek'te Silah ve Mühimmat Operasyonu

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde jandarma komutanlığınca yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 adet G-3 piyade tüfeği, 9 adet G-3 piyade tüfeği şarjörü, 1.040 adet G-3 piyade tüfeği fişeği, 2 adet tabanca, ruhsatsız av tüfekleri ve 1 adet gaz el bombası bulundu. Gözaltına alınan şahısların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • İzmit'teki Market Yangınının Hasarı Dron ile Görüntülendi
    13:19 İzmit'teki Market Yangınının Hasarı Dron ile Görüntülendi

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde çıkan yangında meydana gelen hasar, dron ile görüntülendi. Yangın sonucunda marketteki ürünler tamamen yanarken, çatı çöktü.

  • Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu
    13:16 Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu

    Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunduran şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Operasyonlarda toplamda 11,39 gram bonzai, 0,44 gram metamfetamin, 1,22 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 65 adet fişek ve payp ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatılırken, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.

  • Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti
    13:09 Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 10 bin motosiklet sürücüsüne 31 milyon ceza kesti

    Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, 2024 yılından bu yana yapılan motosiklet denetimlerinde 10 bin motosiklet sürücüsüne toplamda 31 milyon lira ceza kesti. Sadece Nisan ayında ise 7 bin 476 motosiklet denetlendi ve 2 bin 715 sürücüye 8 milyon lira ceza uygulandı. Denetimlerin artarak devam edeceği belirtildi.

  • Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı
    13:05 Serdivan'da kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da yakalandı

    Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir evde kaydedilen ve sosyal medyada paylaşılan uyuşturucu partisi görüntülerinde yer alan 2 kadın da polis tarafından yakalandı. Şahıslar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı ancak adli işlemleri devam ediyor.


Advertisement