Lise öğrencisi 2 kızı bıçakladığı iddia edilen zanlı - Son Dakika
Güncel

Lise öğrencisi 2 kızı bıçakladığı iddia edilen zanlı

Konak ilçesi Yenişehir semtindeki birbirine yakın ayrı okullarda lise öğrencisi 2 kızı bıçakladığı iddia edilen zanlı, adliyeye sevk edildi.

08.12.2013 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konak ilçesi Yenişehir semtindeki birbirine yakın ayrı okullarda lise öğrencisi 2 kızı bıçakladığı iddia edilen zanlı, adliyeye sevk edildi.

Yenişehir semtindeki Atatürk Sağlık Meslek Lisesi ve İbni Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesinde eğitim gören iki kız öğrencinin bıçakla yaralandığı iddiasıyla dün akşam saatlerinde yakalanan zanlı F.Ü'nün (19), Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusu tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen zanlı, adliyeye sevk edildi.

- Kız öğrencileri omuz attıklarını sanıp bıçaklamış

Sorgusunda suçunu kabul ettiği öğrenilen F.Ü'nün, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü, iki yıl içerisinde sekiz kez evden kaçtığı, ailesinin de her kaşısında polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

İfadesinde, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi'ne "kantinden su almak için" girdiğini savunan F.Ü'nün, "kız öğrenciyi kendisine omuz attığını sandığı" için bıçakladığını, diğer okulda da yine aynı nedenle ikinci öğrenciyi bıçakladığını anlattığı bildirildi.

- Olay

Konak ilçesi Yenişehir semtindeki Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne kendisini veli olarak tanıtıp giren kişi, kantinde sohbet eden bir grup kız öğrencinin yanına giderek B.H.B'yi (14), karnından ve sırtından bıçaklamıştı. Saldırgan daha sonra yandaki İbni Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ne giderek, bahçede bulunan B.B. (17) adlı kız öğrenciyi yine sırtından ve karnından bıçaklayarak kaçmıştı.

Olaydan sonra yaya olarak kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, saldırganı dün suç aleti bıçak ve olay anında üzerinde bulunan elbiseler ile birlikte Anafartalar semtinde yakalamıştı. Zanlınan Torbalı İlçesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen F.Ü. olduğu belirtilmişti.

Lise öğrencisi 2 kızı bıçakladığı iddia edilen zanlı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lise öğrencisi 2 kızı bıçakladığı iddia edilen zanlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement