Lise önünde yaşanan tartışma kanlı bitti: 3 öğrenci bıçaklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Lise önünde yaşanan tartışma kanlı bitti: 3 öğrenci bıçaklandı

Kocaeli'de bir lisenin önüne gelen 4 kişi ile yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen öğrenciler arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucu şahıslardan biri, 3 öğrenciyi bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

08.12.2021 17:40  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze ilçesi Muallimköy Mahallesi 4101 Sokak üzerinde meydana gelen olayda, otomobil ile Gebze Muallimköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önüne gelen 4 kişi, yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan öğrencilerle tartışmaya başladı.

Yaya geçidindeki öğrencilere yol vermek istemeyince dehşeti yaşattılar

3 ÖĞRENCİYİ BIÇAKLA YARALADI

Tartışmanın daha da hararetlenmesi üzerine şahıslardan birisi yanında getirdiği bıçağı çıkararak Efe U.(17), Osman Ç.(17) ve Ümit K. (17) isimlerindeki 3 öğrenciyi yaraladı. Daha sonra diğer öğrencilerin araya girip kavgayı ayırmasının ardından şahıslar geldikleri otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

Yaya geçidindeki öğrencilere yol vermek istemeyince dehşeti yaşattılar

HAYATİ TEHLİKELERİ BULUNMUYOR

Olayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaralı öğrencilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra ambulansa alınan öğrenciler, tedavi edilmek üzere Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedaviye alınan öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, jandarma ekipleri kaçan şahısları yakalayabilmek için çalışma başlattı.

Lise önünde yaşanan tartışma kanlı bitti: 3 öğrenci bıçaklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Lise önünde yaşanan tartışma kanlı bitti: 3 öğrenci bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Beyoğlu'nda askeri üniforma ile servis yapan şahıs tutuklandı
    18:54 Beyoğlu'nda askeri üniforma ile servis yapan şahıs tutuklandı

    Beyoğlu'nda bir restoranda askeri üniforma ile müşterilere servis yapan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Restoranın iş yeri sahibi ve işletme müdürü serbest bırakılırken, askeri üniformalı şahıs ise 'Türk Milletini, Cumhuriyeti, Devletin Kurum ve Organlarını Aşağılama' suçundan tutuklandı.

  • 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası
    18:54 2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası

    Gaziantep'te otomobiliyle çarptığı ATV'de bulunan Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan'ın ölümüne sebep olduğu iddia edilen tutuklu sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu ikinci kez hakim karşısına çıktı. Maktul ailelerinin avukatları, kazada yaralanan sanığın kanındaki alkolün temizlenmesi için ambulans ile bir saat kadar dolaştırıldıktan sonra hastaneye getirildiğini iddia etti. Duruşma, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek ertelendi.

  • Sinop'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı
    18:53 Sinop'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı

    Sinop'ta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Boyabat ve Durağan ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 85 gram uyuşturucu madde, 10 kök Hint keneviri, 6 gram kenevir tohumu, uyuşturucu kullanma aparatları ve 2 av tüfeği ele geçirildi.

  • Tunceli'de terör örgütüne yönelik operasyonda 8 sığınak ve EYP düzenekleri ele geçirildi
    18:42 Tunceli'de terör örgütüne yönelik operasyonda 8 sığınak ve EYP düzenekleri ele geçirildi

    Tunceli İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 8 sığınak tespit edildi ve içerisinde EYP düzenekleri ile yaşam malzemeleri bulundu. Operasyon sonucunda ele geçirilen malzemeler arasında 3 adet EYP düzeneği, 9 adet pil bloğu, 5 adet büyük tüp, 2 adet küçük tüp, 2 adet akü ve çok sayıda teknik malzeme yer alıyor.


Advertisement