Lise Son Sınıf Öğrencileri Gaziosmanpaşa Belediyesinin İftarında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Lise Son Sınıf Öğrencileri Gaziosmanpaşa Belediyesinin İftarında Buluştu

Lise Son Sınıf Öğrencileri Gaziosmanpaşa Belediyesinin İftarında Buluştu

Gaziosmanpaşa’da eğitim gören yüzlerce lise son sınıf öğrencisi, iftar sofrasında bir araya geldi.

10.06.2016 21:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa'da eğitim gören yüzlerce lise son sınıf öğrencisi, iftar sofrasında bir araya geldi. Girecekleri LYS sınavı öncesi stres atan öğrenciler iftar sonrası sanatçı Emre Ermiş'in konserini dinleyerek hoşça vakit geçirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ilçede eğitim gören ve LYS sınavına hazırlanan öğrencileri iftar sofrasında buluşturdu. Recep Tayyip Erdoğan Parkı'nda düzenlenen iftar programında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da öğrencilerle birlikte iftar yaptı. Öğrenciler, iftar sonrası sanatçı Emre Ermiş'in konserini dinleyerek stres attı.

"RAMAZAN'LA İLGİLİ KÜLTÜRÜ GENÇLERİMİZLE GELECEĞE TAŞIMAK İSTİYORUZ"

Ramazan ayı boyunca binlerce vatandaşı iftar sofrasında ağırladıklarını belirten Başkan Hasan Tahsin Usta, "Ramazan bolluğuyla bereketiyle bir ay boyunca bizi mutlu ediyor. Bizde her akşam farklı mahallemizde sokak iftarları yapıyoruz, bunun akabinde de bu parkta her akşam farklı bir etkinlik yapıyoruz. Her akşam farklı gruplarla iftarları gerçekleştiriyoruz, bu gün çok farklı bir grupla gerçekleştiriyoruz öğrencilerle, üniversite adaylarıyla bir iftar yapıyoruz. Gençler bizim için önemli ilçede eğitim gören son sınıf öğrencilerini burada ağırlıyoruz. Maksadımız Ramazan'da iftar yapmanın yanı sıra, Ramazan'ın ruhunu yaşatmak istiyoruz. Daha da önemlisi bu kültürü gençlerimizle geleceğe taşımak istiyoruz. Konuşurken, söylediğimiz o eski Ramazanlar ruhunu onlarla birlikte yaşamak istiyoruz" dedi.

Üniversite sınavına girecek olan Emrah Keskin ise, "Bizler arkadaşlarımızla sınav öncesi moral olsun istedik. Hepimiz sınava gireceğiz, elimizden geldiğince sınava hazırlandık" diye konuştu. Okuldan arkadaşlarıyla birlikte iftar yapan Elif Acıtan ise, "Ramazan ayında birlikte olmaktan ve burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah burada sınav öncesinde büyük bir stres atacağız" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lise Son Sınıf Öğrencileri Gaziosmanpaşa Belediyesinin İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement