Liseli Cocuk Köpeğin Peşinden Koşarken Akıma Kapıldı - Son Dakika
Güncel

Liseli Cocuk Köpeğin Peşinden Koşarken Akıma Kapıldı

Liseli Cocuk Köpeğin Peşinden Koşarken Akıma Kapıldı

Kars'ta 14 yaşındaki Ulaş Karakoç, oynadığı köpeğin peşinden girdiği atıl durumdaki eski Doğum ve Çocukevi Hastanesi binasında elektrik akımına kapıldı.

06.09.2015 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta 14 yaşındaki Ulaş Karakoç, oynadığı köpeğin peşinden girdiği atıl durumdaki eski Doğum ve Çocukevi Hastanesi binasında elektrik akımına kapıldı. Ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Karakoç, Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanasi Yoğun Bakım Ünitesi'de tedavi altına alındı.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu'ndan mezun olduktan sonra İmam Hatip Lisesi'ne kaydı yapılan Ulaş Karakoç, arkadaşlarıyla birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki eski Doğum ve Çocukevi Hastanesi bahçesinde oynarken, yanlarındaki köpek kapı ve pencereleri kırık olan hastaneye girdi. Köpeğin peşinden 3 arkadaşıyla birlikte giden Ulaş Karakoç, yakaladığı köpeği kucağına almak isterken bir trafodan sarkan elektrik kablosuna dokumasıyla akıma kapıldı. Ulaş'ın akıma kapıldığını gören arkadaşı da, onu kurtarmak isterken akıma kapıldı ancak kendini kurtarmayı başardı.

ODUN PARÇASIYLA AKIMDAN KURTARDI

Bahçede bulduğu kuru bir odun parçasıyla geri gelen çocuk, Ulaş'ı elbisesine iliştirdiği odun parçasıyla çekerek akımdan kurtardı. Çocuk daha sonra yoldan geçen bir aracı durdurup sürücüye durumu bildirdi. Araç sahibi de binaya girerek ağır yaralı Ulaş'ı alıp Harakani Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan Ulaş, göğüs kısmındaki ağır hasardan dolayı ambulansla Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Hayati tehlikeyi atlatamayan Ulaş'ın tedavisi devam ederken, 3 çocuklrı bulunan anne Filiz (40) ile Belediye de temizlik işleri biriminde çalışan baba İlhan Karakoç (42) hastanede çocuklarının iyileşmesi için bekliyor.

MUHTAR BİNAYA ÇÖZÜM BULUNMASINI İSTEDİ

5 bin nüfuslu Fevzi Çakmak Mahallesi muhtarı Özcan Mücük, 1 yıl önce Doğum ve çocuk Hastanesi'nin yeni yapılan Erzurum yolu üzerindeki Harakani Devlet Hastanesi'ne taşınmasıyla atıl durumda bırakıldığı ve kullanılmadığını söyledi. Çocukların, vakit geçirebilecekleri bir oyun alanı ve çocuk parkının bulunmaması nedeniyle zamanlarını bu binanın bahçesinde geçirdiklerini kaydeden Mücük, ayrıca bazı kişilerin gece saatlerinde araçlarıyla bina önüne geldikleri, binanın içine girerek zarar verdikleri hatta uyuşturucu ve uçucu madde kullandıklarını anlattı. Muhtar Mücük, bekçisi bile bulunmayan ve içeresinde malzemelerin bulunduğu binayla ilgili bir çözüm bulunmasını istedi.

FOTOĞRALI - Kars

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liseli Cocuk Köpeğin Peşinden Koşarken Akıma Kapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement