Liseli Gençler Engelliler İçin Umut Oldu - Son Dakika
Güncel

Liseli Gençler Engelliler İçin Umut Oldu

- Öğrencilerden ve engellilerden görüntü Kaymakam İbrahim Çenet ve Zeynep Kabasakal'ın konuşmaları Liseli gençler engelliler için umut oldu ANKARA (AA) – Ankara'nın Çubuk ilçesinde, özel bir okulun öğrencileri düzenledikleri konser etkinliğinden elde ettikleri gelirle satın aldıkları...

12.01.2018 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Öğrencilerden ve engellilerden görüntü

Kaymakam İbrahim Çenet ve Zeynep Kabasakal'ın konuşmaları Liseli gençler engelliler için umut oldu

ANKARA (AA) – Ankara'nın Çubuk ilçesinde, özel bir okulun öğrencileri düzenledikleri konser etkinliğinden elde ettikleri gelirle satın aldıkları tekerlekli sandalyeleri, ihtiyaç sahibi ailelere verdi.

Özel Yükselen Ortaokulu öğrencileri, yıl içerisinde düzenledikleri konserden elde ettikleri gelirle, 11 tekerlekli sandalye satın aldı.

Yavuz Selim Mahallesi Atatürk Parkı'nda düzenlenen törende, ihtiyaç sahibi ailelere sandalyeleri verildi.

Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin yaptığı davranışın, kendilerini çok duygulandırdığını söyledi.

Bu etkinliğin geleceğin yarınları olan gençlerin, doğru yolda olduğunu gösterdiğini işaret eden Çenet, "11 tane tekerlekli sandalyeyi engelli kardeşlerimize kazandırmışlar. Ben bütün öğrenci kardeşlerimiz gözlerinden öpüyorum, onların nezdinde de bu genç öğrenci kardeşimi ve okulumuzu tebrik ediyorum. Çünkü bu yaşta çocuklarımızı bu sorumluluk bilinciyle geleceğe hazırlamaları, gerçekten ülkemizi emanet edeceğimiz, yarınlarımızın geleceği gençlerimizin emin adımlarla gittiğini gösteriyor." dedi.

proje sorumlusu öğrencilerden Zeynep Kabasakal ise insanlara faydalı olmanın, her kesin görevi olduğunu dile getirerek, "İnsanlara yardım etmek bizim görevimiz ve görevimiz olmaya devam edecek. İnsanlar birbirlerine yardım ettikçe nesil daha gelişecek ve insanlar mutlu oldukça kendilerini iyileştirmeye daha çok çaba gösterecekler. Bu sayede artık herkes iyileşecek ve böyle ayakta durabilecekler, koşup oynayabilecekler, dışarıya çıkabilecekler." ifadesini kullandı.

Çubuk Engelliler ve Engelli Dostları Derneği Başkanı Sebahaddin Horoz da kendilerinin aracı olduğunu belirterek, kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Liseli Gençler Engelliler İçin Umut Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Liseli Gençler Engelliler İçin Umut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement