Liseli Kızın Dansı, Hastanede Bitti - Son Dakika
Güncel

Liseli Kızın Dansı, Hastanede Bitti

Liseli Kızın Dansı, Hastanede Bitti

Edirne'de bir AVM'de dans gösterisi yapan gruptan lise öğrencisi Aleyna Özden, düşüp başını beton zemine çarptı. Baygınlık geçiren genç kız, hastaneye kaldırıldı.

29.12.2014 15:56  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de bir alışveriş merkezinde dans gösterisi yapan gruptan lise öğrencisi 16 yaşındaki Aleyna Özden, düşüp başını beton zemine çarpınca hastanelik oldu. Tedavi altına alınan genç kızın durumunun iyi olduğu bildirildi.

ÖĞRENCİLERİN DANS GÖSTERİSİNE BÜYÜK İLGİ

Edirne'de bir alışveriş merkezinin 2'nci katında dün lise öğrencisi Aleyna Özden'in de aralarında bulunduğu özel dans grubu gösteri düzenledi. Özel kıyafetleriyle alışveriş merkezinde dans gösterisi yapan öğrencilere müşteriler ilgi gösterdi. Latin dansının değişik figürlerini sergileyen öğrencilere alışveriş merkezindekiler alkışlarla tempo tutarak destek verdi.

DANS EDERKEN DÜŞÜP BAŞINI BETON ZEMİNE ÇARPTI

Alışveriş merkezinin kaygan beton zemininde lise öğrencisi Göktuğ Fıçıyapan ile dans eden Aleyna Özden ile kavalyesinin kucağına atlayıp el ele tutuşmak istedi. Bu sırada Göktuğ Fıçıyapan Aleyna Özden'in elini tutamayınca genç kız düşüp başını beton zemine çarptı. Genç kız kısa süreli baygınlık geçirirken, gösteriyi izleyenler 112'yi arayarak yardım istedi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri Aleyna Özden'e ilk müdahalenin ardından tedavisinin devamı için Edirne Devlet Hastanesine götürdü. Aleyna Özden'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Liseli Kızın Dansı, Hastanede Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Engin: Oturun ananızın dizinin dibinde dans mans ta neymiş 48 11 Yanıtla
  • necati: milletin arasinda angut gibi hareket yaparsan olacagi bu 45 7 Yanıtla
  • KIZLAR KIZLAR GÜZEL KIZLAR.: BEN DERSİM KÖKENLİ BİR ZAZA. . IRKCI KÜRTLERİN SİTESİNE İKİ GÜN ÖNCE KÜRTCE BİR YAZI YAZDIM. ORADA DA BİR ŞEKİLDE BABAMIN ZENGİNLİĞİ VE GALASARAY LİSESİ NDE OKUDUĞUMU BELİRTTİM. İKİ GÜN İÇİNDE KÜRT KIZLARINDAN ARKADAŞLIK TEKLİFİ FC MESAJLARI İNAN 500 Ü GEÇTİ. SALAKLAR YAAA BEN SİZİ ALIRMIYIM CIBIRLAR. AMA DALGA MI GEÇECEĞİMDİR. 28 23 Yanıtla
  • necati: kiz chpli 27 22 Yanıtla
  • ilyas topçuoğlu: sapıtmış bunlar 32 8 Yanıtla
  • cengiz: ulan aşşağıda yorum yazan dallama arkadaşlar bu hanım kızın size ne zararı var kız sosyal bir aktivitede bulunuyor anasının dizinin dibinde oturmaktansa gidip biraz özgüven kazansın tabi sizin gibi cahiller istemez kadınların böle özgür olmasını 10 29 Yanıtla
  • Tiko: Biz bitmediniz liseliler 28 3 Yanıtla
  • MUSTAFA KEMAL: İYİ DE KIZ DÜŞMEMİŞKİ ADAM TUTAMAMIŞ 24 3 Yanıtla
  • hamsikafalı: şimdi bu dans olmasaydı o mağaza açılamayacakmıydı 24 2 Yanıtla
  • 1453 1453: ACIDIM KIZA YA LAAA :(( SANKİ BEN VURDUM BAŞIMI YERE **** 19 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement