Liseli Kızın Uğradığı Tehditli Cinsel Taciz Kabusu Oldu - Son Dakika
Güncel

Liseli Kızın Uğradığı Tehditli Cinsel Taciz Kabusu Oldu

İstanbul'da okul arkadaşları tarafından çantasından kimliği çalınarak tehditle cinsel istismara uğrayan liseli kızın "Tedavi görmek, okuyup iş sahibi olmak istiyorum" çığlığından sonra şüphelilere dava açıldı.

22.02.2018 08:46  Güncelleme: 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 yaşındaki liseli kız öğrenci aynı okulda okuyan iki arkadaşının cinsel istismarına maruz kaldı. Kız arkadaşlarının kimliğini çalan erkek öğrenciler aynı okulda okuyan arkadaşlarını tehdit ederek cinsel istismarda bulundu. Çirkin olayı ise lisenin rehber öğretmeni ortaya çıkardı.

YAŞINDAKİ KIZIN KİMLİĞİNİ ÇALIP TEHDİT ETTİLER

İstanbul'da 2 yıl önce aynı okulda okuyan iki öğrenci tarafından çantasından kimliği alınıp tehditle cinsel istismara uğrayan Y.A.'nın "Tedavi görmek, okuyup iş sahibi olmak istiyorum" çığlığından sonra şüphelilere dava açıldı... Gazete Habertürk'ten Arzu Kaya'nın haberine göre çantadan kimliği alan E.D., kızın yalvarmalarına rağmen geri vermedi. Bir evin önüne gelen iki arkadaş, kızdan içeri girerse alabileceğini aksi halde kimliğinin bir suça karıştırılacağını söyledi.

'ADINI ÇIKARIRIZ' DİYE KORKUTARAK ALKOL İÇİRDİLER

Evde zorla alkol de içirilen genç kıza, şüphelilerden E.D. cinsel istismarda bulundu, arkadaşı A.B. de telefona kaydetti. "Adını çıkarırız" diyerek korkutup susturdukları kız, 2017 Haziran'ında da ormanlık alanda yine E.D.'nin cinsel istismarına uğradı. Dersleri kötüye giden Y.A., yaşadıklarını rehberlik öğretmenine "Duyarsa ailem beni öldürür. Ben yaşamak, tedavi görmek istiyorum. Derslerimi dinleyemiyorum. Okumak, iş sahibi olmak istiyorum" diyerek anlattı.

ÖĞRETMENİN İHBARI ORTAYA ÇIKARDI

Öğretmeninin ihbarıyla olay Ekim 2017'de savcılığa yansırken, gözaltına alınan iki şüpheli suçlamaları reddetti. Savcılık E.D.'yi tutuklama, A.B.'yi ise adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk etti. Mahkeme, iki şüpheliyi de adli kontrolle serbest bıraktı. Mahkeme, "Suçun vasfının lehine değişme ihtimali, adlı tıp raporu ile olayın iddia edildiği tarih arasında uzun bir zaman aralığının bulunması..." şeklinde görüş belirtti. Adli Tıp raporunda ise genç kızın bakire olmadığı belirtildi. Mağdur kızın avukatı tarafından şüphelilerin serbest bırakılmalarına yapılan itiraz da mahkemece reddedildi.

Liseli Kızın Uğradığı Tehditli Cinsel Taciz Kabusu Oldu

Son Dakika Güncel Liseli Kızın Uğradığı Tehditli Cinsel Taciz Kabusu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • De here: Nerde adalet 7 1 Yanıtla
  • şehriban: bu haksızlık o zman bunu tüm kızlara yapsınlar hatta bu karraı kim wermişse onun da çıcyğu wardır kız kardeşi wardır oturun birdaha düşünün allah aşkına ya olacak şeymi bu 3 2 Yanıtla
  • Zynp: Artık okullar da, öğrenciler de bir tuhaf oldu. Herşey serbest. Eskiden biz formalarımızı giyip, okulumuza gidip gelirdik. Kız olsun erkek olsun arkadaşlarımızla da, hiçbir problemimiz olmazdı. 2 0 Yanıtla
  • Metin: O değilde cilve yapan kadınlardan birini elime alıp çok kötü duvara yapıştıracamda bakalım hayırlısı..!! 0 2 Yanıtla
  • siz: Siz zina yapmayın kadınlarınız kızlarınız da yapmasın dinimizde kadin erkek arkadaş olamaz nasıl ateş. Barut birada duruyorsa onlarda aynen? 1 0 Yanıtla
  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.

  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi
    09:59 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi

    Giresun'un Bulancak ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, çalınan altınlar da ele geçirildi. Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri kısa sürede yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi yakalayarak, olayda kullanılan tüfekle çalınan 4.5 kilogram altını ele geçirdi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, olayın adliye, emniyet ve jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları sonucunda kısa sürede çözüme kavuşturulduğu belirtildi. Giresun'un huzuru için güçlü bir şekilde çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

  • İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı
    09:59 İran: İsrail'in saldırısı hiçbir hasara yol açmadı

    İran'ın İsfahan eyaletinde meydana gelen patlama sesi, hava savunma sisteminin tanımlanamayan bir cisme ateş açması sonucu gerçekleşti. İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, saldırının hiçbir hasara yol açmadığını belirtti. İran Uzay Kurumu Sözcüsü Hüseyin Dalirian ise saldırıda kullanılan İHA'ların kısa menzilli olduğunu ve İran içerisinden havalanmış olabileceğini aktardı.

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi
    09:54 Adıyaman Belediye Başkanı, konteyner kentteki su sorununu çözmek için vatandaşlarla birlikte bekledi

    Adıyaman'da yaşanan su kesintileri nedeniyle eylem yapan vatandaşlara destek vermek amacıyla Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, konteyner kentte sular gelene kadar muslukların başında bekledi.


Advertisement