İngiliz devi Liverpool, 24 saat içinde 2 maça çıkacak! - Son Dakika
Spor

İngiliz devi Liverpool, 24 saat içinde 2 maça çıkacak!

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool, 17 Aralık'ta İngiltere Lig Kupası çeyrek finali, 18 Aralık'ta ise FIFA Kulüpler Dünya Kupası yarı finalinde mücadele edecek.

05.11.2019 21:40  Güncelleme: 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Liverpool'un İngiltere Lig Kupası'nda Aston Villa'ya konuk olacağı karşılaşmanın tarihinin, talebe rağmen değişmemesi, yeşil sahalarda pek görülmemiş bir sonuç doğurdu. UEFA Şampiyonlar Ligi kupasının son sahibi Liverpool, 17 Aralık'ta İngiltere Lig Kupası çeyrek finali, 18 Aralık'ta ise FIFA Kulüpler Dünya Kupası yarı finalinde sahaya çıkacak.

KLOPP İKİ FARKLI TAKIM SAHAYA SÜRECEK

İngiliz kulübü, Birmingham şehrinde Aston Villa ile karşılaştıktan 24 saat sonra Katar'ın başkenti Doha'da düzenlenecek organizasyondaki ilk maçını oynayacak. Liverpool Kulübünden yapılan açıklamaya göre teknik direktör Jürgen Klopp, müsabakalarda iki farklı takım sahaya sürecek.

İngiliz devi Liverpool, 24 saat içinde 2 maça çıkacak!
Kaynak: AA

Son Dakika Spor İngiliz devi Liverpool, 24 saat içinde 2 maça çıkacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • izmirli: fatih terim olsa 1 ay maç yapmayalım der 12 2 Yanıtla
  • Gokhan: Bizde maça 3 gün var erteleme talep ediyolar. İngilizler bizden 100 kat ilerde futbolda 7 1 Yanıtla anti cincon YUSUF: kesinlikle 6 2
  • Ali 62 FB : Bizim takımları düşünemiyorum 8 0 Yanıtla
  • Fenerli: Turkiyede olsa varya ne kurgu kalır ne dizayn ağzı olan konuşur 3 0 Yanıtla
  • erdoğan özer: İngilizler futbolda 100 kat ileride diyorsunuz ama adamlar futbolun kurucusu zaten.olsun o kadarda.o kadar imkan olursa bizim futbolcularda hafta 3 maç yapar.falcoya soğuk ortam makinesi bile türkiyede ilk kez kullanılıyor.galatasaray o parayı bile zor ödedi.herşey parada bitiyor.fatih terim yada başka ismin isteyip istememesi olmuyor bu iş 0 0 Yanıtla

Advertisement