Liverpool'dan Uğurcan için 20 milyon pound! - Son Dakika
Spor

Liverpool'dan Uğurcan için 20 milyon pound!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Trabzonspor'un genç file bekçisi Uğurcan Çakır'ı kadrosuna katma konusunda ısrarını sürdürüyor.

02.12.2019 17:42  Güncelleme: 19:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'da kaleyi devralan ve gösterdiği başarılı performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Uğurcan Çakır'ın taliplileri de artmaya devam ediyor. Yurt içinde ve yurt dışında birçok takımın transfer etmek istediği Uğurcan için Premier Lig ekiplerinden Liverpool da devrede. 23 yaşındaki kaleciyi yakından takip eden kırmızıların yetkilileri, bordo-mavili oyuncuyla ilgili sık sık teknik ekibe rapor sunuyor. İngiliz medyasında çıkan haberlere göre Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'un da Alisson Becker'in alternatifi olarak düşündüğü isimler arasında Uğurcan Çakır başı çekiyor.

KONUŞULAN RAKAM 20 MİLYON POUND

Genç kalecinin menajeri Engin Kırkpınar da geçtiğimiz aylarda Uğurcan'ı izleyen takımlar arasında 3 İngiliz kulübünün olduğunu duyurmuştu. Ancak Trabzonspor, hedefleri doğrultusunda başarılı eldivenin en azından devre arasında elden çıkarmayı düşünmüyor. Bu nedenle Liverpool, sezon sonunda Uğurcan Çakır için gelen teklifleri değerlendirmeye alacak olan Karadeniz ekibinin kapısını çalacak. Ayrıca Liverpool'un Uğurcan için 20 milyon Pound civarında bir bonservis bedeli düşündüğü de konuşuluyor.

Liverpool\'dan Uğurcan için 20 milyon pound!
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Liverpool'dan Uğurcan için 20 milyon pound! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Kayserispor : Git kocum hic durma. Göster Türkün gücünü 8 2 Yanıtla
  • Gh: Bu memleketten kurtul 4 4 Yanıtla
  • Dünyanın en iyi kalecileri sıralaması: 1)Alisson 2)De Gea 3)Neuer 4)Oblak 5)Courtois 6)Stegen 7)Ederson 8)Szczensy 9)Picford 10)Muslera 0 3 Yanıtla andsmero: MUSLERA KENDI MILLI TAKIMINDA TUTTUGU TOPU ELINDEN KACIRDI VE GOL OLDU.10 .SIRAYA DEĞİL 50.SIRAYA KOYMAN GEREK 1 3 adm: haberde dünyanın en iyi kaleci sıralamasını yapın mı diyor. ben anlamadım 2 0
  • Onder: Gidersin liverpola rüştü abi gibi 3 ay sonra geri dönersin vallahi ama iyi kaleci 1 0 Yanıtla
  • Trabzonspor : Bence iyi kaleci degil dua ediyorum gitmesine kurtulsak hava topuna cikamiyor 0 0 Yanıtla

Advertisement