Liverpoollu Futbolcu Alexander-Arnold, 7 Aylık Hamile Kadına Sarkıntılık Etti - Son Dakika
Spor

Liverpoollu Futbolcu Alexander-Arnold, 7 Aylık Hamile Kadına Sarkıntılık Etti

Liverpollu futbolcu Trent Alexander-Arnold, "Eşim senin büyük hayranın. Ona mesaj gönderebilirsen çok sevinir." yazan 7 aylık hamile kadına "Onun hamile eşiyle beraber olursam mutlu olur mu?" yanıtını verdi.

31.10.2018 08:15  Güncelleme: 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen İngiliz sağ bek Trent Alexander-Arnold'un 7 aylık hamile bir kadına cinsel içerikli mesajlar attığı ortaya çıktı.

Trent Alexander-Arnold'un Rusya'da düzenlenen 2018 Dünya Kupası sırasında İngiliz kadınla mesajlaştığı görüntüler basına sızdırıldı.

"EŞİME BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ VERMEK İSTİYORUM" DEDİ

İngiliz kadın taraftar, Alexander-Arnold'a ''7 aylık hamileyim ve eşime ilk babalar günü hediyesi vermek istiyorum. Eşim Liverpool taraftarı ve favori oyuncusu sensin. Eğer ona bir mesaj gönderebilirsen çok sevinir.'' şeklinde mesaj attı. Trent Alexander-Arnold ise taraftara cevap olarak ''Snapchat hesabın var mı?'' dedi ve bu sorudan sonra olayın boyutu bir anda değişti.

''HAMİLE EŞİYLE BİRLİKTE OLACAK MIYIM?''

Genç futbolcu, numarası aldığı kadına ''Eğer hamile eşi ile birlikte olursam kocan mutlu olur mu? Onun hamile eşiyle birlikte olabilir miyim?'' şeklinde cinsel içerikli bir mesaj yazdı. Kadın taraftar ise ''Tabii ki hayır. Ben eşime çok sadığım. Eşim senin büyük bir hayranın. Bu mesajından dolayı hiç kötü hissetmiyor musun?'' dedi.

Liverpool'un başarılı futbolcusu ise ''Hayır. Bir sürü kadınla mesajlaşıyorum ama hamile olan tek sensin.'' cevabı verdi.

(Sporx)

Liverpoollu Futbolcu Alexander-Arnold, 7 Aylık Hamile Kadına Sarkıntılık Etti

Son Dakika Spor Liverpoollu Futbolcu Alexander-Arnold, 7 Aylık Hamile Kadına Sarkıntılık Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • engin: sacmalayın adamda para bok gigi karı cok ne işi var hamile kadınla kadın meşhur olmak icin bu yoala başvurmuştur nasılsa bu aralar hep meşur taciz edildik deye 4 12 Yanıtla Boş: Senin karına da bir erkek yapınca sana söylemesin nasılsa önemli bir şey değil sana göre. Ya da karına birisi teklif ettiğinde sende bunu görmezden gelirsin. Taciz olarak adlandırmazsın engin. 7 0
  • Neco: Demekki bu hayvandan sade bizde yok. 7 1 Yanıtla
  • xyz...: ahlak yoksunu olduktan sonra, her şey beklenir (sadece yabancı değil, yerliler de...) 6 0 Yanıtla
  • zartingen zart zurt: çüş 2 1 Yanıtla
  • Kim bilir belki yarın, Belki yarından da yakın: Zina işte bu yüzden haram.Evli hamile eşlere bile seni teşvikte bulunduruyor. Bir sürü kadınla beraber konuştuğunu yazıyor. 1 0 Yanıtla

Advertisement