Lodos Kızlardan Başkan Tosun'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Lodos Kızlardan Başkan Tosun'a Ziyaret

Dikili'de başarıdan başarıya koşan Lodos Spor Kızlar Voleybol Takımı Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'u makamında ziyaret etti.

30.05.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dikili Lodos Spor'un genç oyuncuları ve takım antrenörü Murat Solmaz, Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Lodos Spor'a verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ileten takım oyuncuları ve antrenörü Başkan Tosun'a çiçek ve madalya takdim etti. Dikili Lodos Spor'un yetiştirdiği genç voleybolcuların başarılı çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Başkan Tosun, "Gençler geleceğimizin teminatıdır, böyle desteklerle sağlıklı nesiller yetiştireceğimizin bilincindeyiz" dedi.

Kısa süre içerisinde başarılı bir takım olmayı başaran ve bu doğrultuda yola devam eden Lodos Spor takımının antrenörü Murat Solmaz, "Sporcularımız daha büyük başarılara imza atmak için ellerinden gelen tüm çabayı gösteriyorlar" dedi. İlçede bulunan takımların Dikili'yi spor alanında önemli yerlere taşıyacak potansiyeli barındırdığının altını çizen Tosun, "Bu ilçe sizleri sahiplendi. Yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır. Böyle gençlerimizi gördükçe onur duyuyorum. Dikilimizde sporun gelişimini sağlamak için desteklerimizi tüm takımlarımıza sürdürmeye devam edeceğiz. Maçlarda elinizden geleni yaparak tüm çabanızı ortaya koyacağınıza inanıyorum. Yeni dönemde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kuruluş tarihinden itibaren önemli başarıla imza atan Dikili Lodos Spor'un emin adımlarla ilerlediğine dikkat çeken takım antrenörü Solmaz, "2009 yılında kurulan takım, 2012 yılında İzmir Bölgesi'nde üçüncülük elde ederek Türkiye Voleybol Federasyonu'nun düzenlediği ligde on yedinci oldu. 2013 yılında ise İzmir Bölgesi'nde şampiyonlar ligi mini voleybol branşında yedinci olarak İzmir bölgesi yarı finallerine girmeye hak kazandı" dedi.

Lodos kızlar esmeye devam ediyor

Lodos Spor'un voleybolu sevdirmeye dönük, disiplinli bir şekilde yürütülen çalışmaları kısa sürede meyvelerini vermeye başladı. Maçlarda gösterdiği başarılar ile adından sıkça bahsettiren Dikili Lodos Spor'un yıldız oyuncularından bazıları Türkiye'nin önde gelen voleybol takımlarına transfer oldu. Lodos kızlarından Nisannur Sarı Eczacıbaşı Spor Kulübü'nün alt yapısında yerini aldı. Genç ve başarılı sporcuların yetiştiği Lodos Spor'un bir diğer oyuncusu Deniz Tezcan Türkiye Voleybol Federasyonu Spor Lisesi'nde çalışmalarını sürdürürken, İrem Seyhan ise Çanakkale Belediyesi Voleybol Takımı'na transfer oldu. Türkiye Ligi'nde Yarı Finallere kalan Altınordu Belediye Spor Voleybol Takımı oyuncularından İrem Akçay ile Hülya Bektaş ise Dikili Lodos Spor'un yetiştirdiği genç yetenekler arasında yer alıyor.

"Dikili sporun da parlayan yıldızı olacak"

Dikili'nin sanattan spora, kültürden turizme her alanda daha fazla adından söz ettirecek çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Tosun, "Dikili sevginin başkenti olacak, Dikili sporun, sanatın, turizmin parlayan yıldızı olacak. Bizim gösterdiğimiz bu çabanın yanında yer alarak Dikilimizin gelişimine katkı sağlayacak tüm çabaların destekçisi olacağız" dedi. Başkan Tosun, "Dikilimizde bulunan takımların getirdiği her başarı, hem ilçemizin tanıtımı hem de sporun yaygınlaşması için önem taşımaktadır. Gençlerin spora yönlendirilmesi ise onların gelecekteki başarılarına katkı sağlamak anlamına gelmektedir. Bu konuda hem çocuklarımızı çalıştıran öğretmenlere hem de takım yöneticilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Belediyemiz ilçemizde tüm spor dallarının gelişimi için her türlü desteği vermeye hazırdır. Bu tür desteklerle hedefleri olan, geleceğini düşünen ve tüm değerlerimize saygılı bir gençliğin yetişeceğine inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Dikili Lodos Spor'un takım antrenörü Murat Solmaz ise, "Verdiğiniz destekler bizim için mutluluk verici. Bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mustafa Tosun'a bizlere olan ilgi ve alakasından dolayı hem kendi adıma hem de sporcularımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lodos Kızlardan Başkan Tosun'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Eskişehir'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi
    11:52 Eskişehir'de Seçim Güvenliği Toplantısı Gerçekleştirildi

    Eskişehir'de 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapılması amacıyla düzenlenen 'Seçim Güvenliği Toplantısı' Vali Hüseyin Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Aksoy, seçimlerle ilgili mülki idare amirlerine ve güvenlik güçlerine önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü vurgulayarak, gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirtti. Toplantıda seçimlerle ilgili mevzuat ve güvenlik tedbirleri hakkında sunumlar yapıldı.

  • Tavşanlı'da trafik kazası: 1 kişi yaralandı
    11:52 Tavşanlı'da trafik kazası: 1 kişi yaralandı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Van'da sel felaketinin yaşandığı mahallede taşkın koruma tesisi inşa edildi
    11:51 Van'da sel felaketinin yaşandığı mahallede taşkın koruma tesisi inşa edildi

    Van'ın Başkale ilçesine bağlı Esenyamaç Mahallesi'nde yaşanan sel felaketinin ardından Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşkın koruma tesisi, vatandaşların güvenliğini sağlamak ve su kaynaklarını yönetmek amacıyla inşa edildi. Tesisin tamamlanmasıyla bölge sakinleri daha güvende hissetmekte ve sel felaketlerine karşı daha güvenli bir ortamda yaşamaktadır. Mahalle sakinleri, devletin sağladığı hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirerek, devlete minnettar olduklarını ifade etmiştir.

  • Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın Anma Programı Düzenlendi
    11:50 Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın Anma Programı Düzenlendi

    Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, şehadetinin 9. yılında Eskişehir Adliyesi'nde düzenlenen programla anıldı. Kiraz'ın adının verildiği salonda düzenlenen anma programına, Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeleri ve çok sayıda savcı ile yargı çalışanı katıldı.

  • UAD'nin İsrail'e yönelik ihtiyati tedbir kararları ve önemi
    11:50 UAD'nin İsrail'e yönelik ihtiyati tedbir kararları ve önemi

    İstanbul Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Av. Dr. Abdullah Musab Şahin, UAD'nin 28 Mart 2024'te açıkladığı yeni ihtiyati tedbir kararlarını ve önemini AA Analiz için kaleme aldı.

  • Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı kestane balı rekoltesini düşürdü
    11:48 Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı kestane balı rekoltesini düşürdü

    Sinop'ta iklim değişikliği ve gal arısı zararlısının etkisiyle kestane balı rekoltesinde düşüş yaşanıyor. Arıcılar, arıların kış aylarında yeteri kadar uyuyamaması ve ilkbahar yağışlarının koloni çoğalmasını engellemesi nedeniyle endişeli. Ayrıca, kestane çiçeklerinin yağmur nedeniyle yıkanması ve gal arısının kestane ağaçlarına zarar vermesi de bal üretimini olumsuz etkiliyor. Arıcılar, iklim değişikliğiyle mücadele etmenin mümkün olmadığını belirterek, uyum sağlamak gerektiğini vurguluyor.

  • Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada
    11:47 Seyir haindeki araçtan kedinin üzerine şişe attı: O anlar kamerada

    Gürpınar'da seyir halindeki bir araçtan kedinin üzerine şişe atıldı. Olay, araç kamerası tarafından görüntülendi ve sosyal medyada yayıldı. Gözaltına alınan sürücüye toplamda 2 bin 70 TL ceza uygulandı.

  • Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor
    11:47 Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor

    Kocaeli'de açılan otomotiv kursu, sektörün ara elaman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olurken, vatandaşların araçlarındaki arızalara müdahale etmelerini kolaylaştırıyor. Kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler alarak sektörde iş bulma imkanı elde ediyor.

  • Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi
    11:46 Çanakkale'de Kaçak Sigara Operasyonunda 181 Adet Puro ve 25 Adet Sigara Ele Geçirildi

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen kaçak sigara operasyonunda 181 adet gümrük kaçağı puro ile 25 adet gümrük kaçağı paket sigara ele geçirildi. Operasyonda ayrıca cinsel içerikli ürünler, sigara sarma kağıdı ve gümrük kaçağı alkol de bulundu. Şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı.


Advertisement