Logan: WOLVERINE Filmi 3 Mart'ta Vizyonda! - Son Dakika
Kültür Sanat

Logan: WOLVERINE Filmi 3 Mart'ta Vizyonda!

Akademi Ödülüne aday gösterilen aktör Hugh Jackman, Wolverine olarak ikonik rolünü fedakarlık ve kurtuluşun, güçlü dramatik ve bağımsız hikayesi ile son olarak LOGAN: Wolverine'de tekrarlıyor.

24.02.2017 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıl 2029. Mutantlar neredeyse gittiler. İzole edilmiş, ümitsizliğe kapılmış Logan, günlerini Meksika sınırının uzağında kiralık bir şoför olarak nakit para toplayıp saklanarak geçiriyordu. Logan'ın sürgündeki arkadaşları; toplumdan dışlanmış olan Caliban ve eşsiz zihni gittikçe kötüleşen nöbetlerden muzdarip olan hasta Profesör X'dir. Ama Logan'ın Dünya'dan saklanma çabaları ve mirası gizemli bir kadının önemli bir istekle ortaya çıkışıyla sonlanır, bu istek ise Logan'ın sıradışı bir kıza güvenliği için önderlik etmesidir. Çok geçmeden pençeler ortaya çıkar ve Logan, karanlık güçlerle ve geçmişinin zalimleriyle ölüm kalım mücadelesiyle karşı karşıya gelir. Bu mücadele yıpranmış savaşçının kaderini çizeceği yoldur.

LOGAN: Wolverine oyuncuları, başrol olarak Hugh Jackman, yanısıra Patrick Stewart (X-Men: Geçmiş Günler Gelecek), Stephen Merchant, Richard E. Grant ve yeni dahil olan Dafne Keen. Filmin yönetmeni James Mangold (Sınırları Aşmak, Wolverine), yapımcısı Hutch Parker, Simon Kinberg ve Lauren Shuler Donner ve dağıtımcısı 20th Century Fox. LOGAN: Wolverine 3 Mart 2017'de tüm Dünya'da vizyona girecek.

Logan: WOLVERINE Filmi 3 Mart\'ta Vizyonda!
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Logan: WOLVERINE Filmi 3 Mart'ta Vizyonda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement