Logitrans İstanbul 2012'den Ekol'e Ödül - Son Dakika
Basın Bültenleri

Logitrans İstanbul 2012'den Ekol'e Ödül

Avrupa'da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketi olan Ekol Lojistik'in başarılı faaliyetleri sayesinde ödüllendirilmeye devam ediyor.

08.07.2013 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'da en hızlı yayılan Türk lojistik şirketi olan Ekol Lojistik'in başarılı faaliyetleri sayesinde ödüllendirilmeye devam ediyor.

Ekol Lojistik, Logitrans 2012 Transport Lojistik Fuarı kapsamında bu yıl üçüncüsü verilen lojistik ödüllerinde "Uluslararası Lojistik İşletmecileri (L2)" ödülünü kazandı. Ekol Lojistik'in ödülünü Yönetim Kurulu Üyesi Nedret Koray, 16 Kasım'da İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen törenle Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever'in elinden aldı.

13 farklı kategorinin bulunduğu Logitrans Lojistik Ödülleri'nde adaylar, sektörel yayınların ve sektörün sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan büyük jüri tarafından değerlendirildi. Jürinin değerlendirmesi kapsamında toplam ciro (USD), çalışan sayısı, yurt dışı sefer sayısı, yurt dışı şube sayısı, özmal araç sayısı, yurt dışı deniz taşımaları (Ton) – (TEU), yurt dışı hava taşımaları cirosu (USD), yurt dışı demiryolu taşımaları (Ton), kapalı depo ve antrepo alanları (m2) gibi kriterleri başarıyla yerine getiren Ekol Lojistik, ödüllerine bir yenisini daha eklemiş oldu.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Logitrans İstanbul 2012'den Ekol'e Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement