Lohusam.com Geniş Koleksiyonuyla Anne Adayları ve Yeni Annelerin Yanında - Son Dakika
Advertorial

Lohusam.com Geniş Koleksiyonuyla Anne Adayları ve Yeni Annelerin Yanında

Lohusam.com; anne adaylarına ve lohusalık dönemindeki yeni annelere özel tasarımları tek çatı altında sunuyor.

30.10.2018 15:56  Güncelleme: 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Hamilelik gibi hassas bir sürecin ardından gelen lohusalık döneminde de kıyafet seçimi en az hamilelik dönemindeki kadar önemlidir. Fiziksel ve ruhsal açıdan değişime uğrayan anneler için kıyafet seçiminde en önemli kriter konforlu ve iyi hissettirmesidir.

Hamilelik ve Lohusalık döneminde kıyafet seçimi nasıl olmalı?

Tüm annelerin her döneminde kaliteli ve şık giyim adresi olma vaadiyle hizmet veren Lohusam.com'un kurucusu Nurdane Ayhan, yeni anneler için kıyafet seçiminin detaylarından bahsetti:

Uzmanlar hamilelik döneminde anne adayının rahatlığının bebeğin fiziksel ve ruhsal gelişimine katkısını işaret ederek hamilelikteki giyim seçiminin önemine değinmekteler. Doğum sonrasında da bu durum birkaç ay daha devam etmekte. Kıyafet seçiminde belirli kalıpların dışına çıkamayan annelerin konforlu ve şık kıyafetlerle kendilerini iyi hissetmesi, değişim yaşadığı bu süreçte psikolojik açıdan da destek sağlamaktadır. Hassasiyetin artış gösterdiği bu dönemde sentetik içerikli kumaşlardan uzak durulmalıdır. Terletmeyen, nefes alabilen yapıya sahip pamuk, keten gibi doğal içerikli malzemelerden üretilmiş giysiler tercih edilmelidir. Renk seçimi de psikolojik açıdan annenin motivasyonunu etkileyen özelliklerden biridir. Gündelik hayatında renkli sitile sahip olan anne adayları, hamilelik ve lohusalık döneminde de renkli kıyafet tercih etmekten kaçınmamalıdır.

Yorulmadan alışveriş

Kendisinin hamilelik sürecinde ve doğum sonrası giyim ihtiyaçlarını karşılamak için yaşadığı zorluklar sonucu Lohusam.com'u kurmaya karar veren Ayhan; "2012 yılından bugüne şık ve fonksiyonel kıyafetlerle, tüm annelerin hamilelik sürecinde ve doğum sonrasında ihtiyacı olacak ürünleri onları yormadan sunuyoruz." dedi.

Lohusam.com, yurtdışı müşterilerine de hizmet vermektedir.

Yurtdışında yaşayıp Türkiye'den alışveriş yapmak isteyenler için tüm ürünlerin gönderimi yurt dışına da yapılabiliyor. Almanya ve Hollanda gibi özellikle Türklerin yoğun olarak yaşadığı Avrupa ülkelerine aynı gün kargo hizmetiyle sorunsuz alışveriş imkânı sunan online platform; yurtdışı müşterilerine de aynı kalitede hizmet vermektedir.

Lohusam.com'da yer alan birbirinden şık tasarımlar her bütçeye uygun fiyatlarla annelerin ve anne adaylarının tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. Yüzlerce model ve renkte fonksiyonel kıyafetlerle annelerin hamilelik ve doğum sonrası tüm sürecine eşlik ediyor. Üstelik tüm bu ürünleri evinizden veya iş yerinizden günün her saati online satış sitesi ve telefonla sipariş hattı üzerinden satın alabiliyorsunuz. Türkiye'nin her yerine kredi kartına taksit veya kapıda ödeme seçenekleriyle sipariş verebilirsiniz. Yurtdışından yaptığınız alışverişlerde sadece kredi kartı ile ödeme seçeneği geçerlidir.

Detaylı bilgi için:

Son Dakika Advertorial Lohusam.com Geniş Koleksiyonuyla Anne Adayları ve Yeni Annelerin Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement