Londra'da "En Uzun Kucaklaşma" Rekoru Kırıldı - Son Dakika
Dünya

Londra'da "En Uzun Kucaklaşma" Rekoru Kırıldı

İngiltere'nin başkenti Londra'da Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için düzenlenen denemede, "En Uzun Kucaklaşma" rekoru kırıldı."London and Partners" tarafından başkentin uluslar arası tren istasyonu St.

20.01.2012 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin başkenti Londra'da Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için düzenlenen denemede, "En Uzun Kucaklaşma" rekoru kırıldı.

"London and Partners" tarafından başkentin uluslar arası tren istasyonu St.Pancras'da dün başlayan denemeye 6 çift katıldı.

Guinness Rekorlar Kitabı gözlemcilerinin yakın takibinde gerçekleştirilen denemede, ilk çift 4 saat sonra, ikinci çift ise yaklaşık 12 saat sonra elendi. 4 çift ise, 24,5 buçuk saat boyunca ellerini partnerinden çekmeden durarak "En Uzun Kuçaklaşma" rekorunu kırdı.

Çiftlere her saat başında beş dakika ihtiyaç molası tanındı. Ayrıca çiftlerin, deneme süresi boyunca dışarıdan başka birinin yardımıyla yemek yeme izni verildi.

Yarışmacılardan Mavella Revnolds, rekor denemisinin 12'nci saatinde ziyaretçilerden birinin sorduğu bir soruyu cevaplarken, elini işaret etmek için kaldırınca çift diskalifiye oldu.

Rekor denemesine, arkadaşının Facebook'tan eş aradığını duyurmasıyla katılmaya karar verdiğini söyleyen Mikey Lear ise, denemenin 23'ncü saatinde yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar çok iyi gitit. Genel olarak iyiydi ancak zorlandığımız anlar da oldu. Hayatta birkezden fazla denenecek bir şey değil. Partnerim bazen sıkıcı olduğu anlar oldu ancak genel olarak iyiydi. Bir saat sonra rekor kırarak sertifikalarımızı almış olacağız. Çok heyecanlıyız" dedi.

Andrea Brain ve eşi ise saatlerde birbirlerine sarılı olarak durmaktan şikayetçi olmadıklarını belirterek, "Eşim Vietnamlı. Çocuklara yardım için kurduğu derneğin tanıtımı amacıyla rekor denemesine katılmak istedi. Şimdiye kadar iyi gidiyor. Bir saat kaldı. Rekoru kıracağız. Ancak ben eve uyumaya, eşim ise işe gidecek" ifadelerini kullandı.

Rekor denemesinin bitimine bir saat kala konuşan Guinness Rekorlar Kitabı baş gözlemcisi Loise Toms ise, "Birazdan diğer gözlemcilerle konuşup, görüntüleri kontrol edeceğim. Organizatörle yapacağımız toplantının ardından resmi olarak sonucu ilan edeceğim. Görünen o ki, 4 çift dünyanın 'En Uzun Kuçaklaşma' rekorunu kıracak. Kontrollerin ardından kendilerine sertifikalarını takdim edeceğiz" dedi.

Gözlemcilerin kontrollerinin ardından 24 saat 44 dakika ile "En Uzun Kuçaklaşma" rekoru kıran çiftlere sertifikaları verildi. - LONDRA

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Londra'da 'En Uzun Kucaklaşma' Rekoru Kırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement