Londra Olimpiyat Stadı Değil, Gamze Bulut'un Evi - Son Dakika
Spor

Londra Olimpiyat Stadı Değil, Gamze Bulut'un Evi

Londra Olimpiyat Stadı Değil, Gamze Bulut\'un Evi

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 1500 metrede Türkiye'yi temsil eden Gamze Bulut'un evi stadyum gibi doldu taştı.

11.08.2012 01:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda kadınlar 1500 metrede Türkiye'yi temsil eden Gamze Bulut'un evi stadyum gibi doldu taştı.

Odunpazarı İlçesi Emek Mahallesi'nde oturan Gamze Bulut'un evi yarışmaya dakikalar kala doldu taştı. Eskişehir Gençkil Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Şube Müdürü Mithat Mutu ve Basın Müdürü Kaya Bilge Bulut ailesini yalnız bırakmadılar.

Yarışanın başlamasına az bir süre kala anne Fatma Bulut ve evde bulunanlar Gamze için dua ettiler.Yarışmanın başlaması ile birlikte anne Fatma Bulut heyecanlanarak diğer odaya geçti ve yarışmayı izlemedi. Baba Hasan Bulut ve evde bulunan Gamze Bulut'un akrabaları, komşuları ve arkadaşları hop oturup hop kalktılar. Gamze Bulut'un ikinci gelmesi ile birlikte ev adeta yıkılırcasına Türkiye tezahüratları ile inledi. Yarışmayı heyecandan izleyemeyen anne Fatma Bulut'da odaya gelerek tebrikleri kabul etti.

Yarışmadan sonra konuşan anne Fatma Bulut kızı ile gurur duyduğunu belirtti. Anne Bulut, "Kızımın derece yapacağına çok inanıyordum. Buraya gelen ve bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Baba Hasan Bulut ise, kızının kendine verdiği madalya sözünü tuttuğunu söyledi. Baba Bulut, "Kızım bana doğum günü hediyesi olarak madalya getireceğine dair söz vermişti. Bugün kü yarışmayı izlemek için Londraya gitmek istemiştim. Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Şube Müdürü Mithat Mutu ve Basın Müdürü Kaya Bilge, Londra'ya gitmem için büyük çaba gösterdiler. Ama İngiltere konsolosluğu vize vermedi. Ama olsun kızım 2. oldu. Komşularımız bizlere çok destek oldular. Hep dua ettiler. Allah'da yardım ederek kızım Olimpiyat 2. oldu" şeklinde konuştu.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci'de Bulut ailesini ziyaret ederek tebrik ettiler.

11.08.2012 00: 41: 31

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Londra Olimpiyat Stadı Değil, Gamze Bulut'un Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement