Long hair FUE tekniğinde saçlar kesilmiyor! - Son Dakika
Advertorial

Long hair FUE tekniğinde saçlar kesilmiyor!

Long hair FUE tekniğinde saçlar kesilmiyor!

Op. Dr. Güncel Öztürk Ekibindeki Saç Ekim Uzmanları, Long FUE saç ekimi tekniği saçların tıraşlanması sorununu ortadan kaldırıyor.

04.07.2017 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Saç ekimi teknikleri arasında uzun saç ekimi tekniği olan long hair FUE günümüzde giderek daha fazla ön plana çıkıyor. Long hair FUE tekniği, saç ekimi uzmanları tarafından uygulanması gereken tecrübe, bilgi ve beceri gerektirir. Uzun saç ekimi tekniğinde en sağlıklı saç köklerini seçilmesi, greftlere zarar vermeden çıkarılması ve çıkış yönüne göre doğru bir şekilde yerleştirilmesi çok önemlidir. Uzun saç FUE tekniği ile saçın tıraşlanmasına gerek olmaz ve hastalara minimal invaziv işlemlerle saç sağlıklarını geri kazanma fırsatını veriyor.

Uzun saçlar kızarıklıkları gizler

Saç ekim işlemi sırasında kafa dersinde az da olsa kızarıklık oluşabilir. Long hair FUE tekniğinde saçların tıraşlanmasına gerek kalmadığı için kızarıklıklar uzun saçların arasında görünmez. Saç kökleri teker teker alınıp, teker teker ekildiği için kızarıklık oluşma oranı da çok düşük olur. Long hair FUE tekniğinde seans başına ekilen greft sayısı ortalama 500 ile 1.000 adet saç kökü arasındadır. Saç köklerine zarar vermeden alınıp ekilmesi çok daha fazla özen ve emek gerektirdiği için operasyonda biraz daha fazla zaman alır.

Kadınlar için de çok uygun

Saçların tıraşlanması ya da kısaltılması gerekmediğinden kadınlar için de saç ekimini daha kolay hale getiriyor. Long hair FUE tekniğinden önce saçların yaklaşık 2 - 3 mm uzunluğunda kesilmesi gerekiyordu. Bu zorunluluk özellikle kadınlarda ve birçok erkekte endişeye neden olabiliyor, hatta yalnızca bu sebepten dolayı saç ektirmekten bile vazgeçebiliyorlardı. Long Hair FUE tekniğinin sunduğu bu imkan sayesinde artık kadınlar da saçın tıraş edilmesine ya da kısaltılmasına gerek kalmadan saç ekim işlemi yapılabiliyor.

Saçın yeni şekli hemen belli olur

Op. Dr. Güncel Öztürk Denetimindeki Hairneva Saç Ekim Merkezi Uzmanları, long hair FUE tekniğinin hastalara sunduğu imkanları şöyle sıralıyor. Yüksek saç yoğunluğu performansı, işe ve sosyal yaşantının hiç kesintiye uğramaması, saç ekim sonuçlarının hemen görülebilir olmasıdır. Saç ekimi yaptırmak isteyenler haklı olarak operasyon geçirdikleri hiç belli olmasın ister. Tıraşlı ve kızarık bir kafa derisi ile gezinmek hastalar için oldukça rahatsızlık verici bir durum olabilir. Long hair FUE tekniği ile hem operasyon hem de iyileşme süreci hastalar için oldukça cazip bir hale gelmiş durumdadır.

#GüncelÖztürk #UzunSaçEkimi #HairNeva #TıraşsızSaçEkimi #SaçEkimi #SaçEktirme #SaçTransferi

Son Dakika Advertorial Long hair FUE tekniğinde saçlar kesilmiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement