Loom Mağazasına Muhteşem Açılış - Son Dakika
Yerel

Loom Mağazasına Muhteşem Açılış

Loom Mağazasına Muhteşem Açılış

Apple'ın Türkiye'deki yetkili satıcılarından Elmacı Pazarı A.Ş., LOOM Apple Premium Reseller mağazalarına bir yenisini daha ekledi.

03.11.2013 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple'ın Türkiye'deki yetkili satıcılarından Elmacı Pazarı A.Ş., LOOM Apple Premium Reseller mağazalarına bir yenisini daha ekledi. LOOM'un dördüncü şubesi Adana, Mersin ve İzmir'den sonra Gaziantep Forum'da düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış öncesi Apple meraklılarının günün erken saatlerde mağaza önünde sıraya girerek beklemesi dikkat çekti. Özellikle gençler tarafından yoğun ilgi gösterilen açılışta bedava kulaklık, anahtarlık ve teknolojik oyuncaklar dağıtıldı. LOOM'un açılış törenine Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Naksan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, Naksan Teknoloji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bahaeddin Nakıboğlu, Apple Türkiye temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Gaziantep'teki Apple tutkunlarına avantajlar ve sürprizler ile 'Hoş geldin' diyen LOOM'da açılışa özel olarak iPad mini, KDV dahil 799 TL yerine sadece KDV dahil 499 TL'ye teknoloji severlere sunuldu. Özel promosyonlar bununla da sınırlı kalmayarak Apple'ın yeni nesil akıllı telefonları iPhone 5s ve iPhone 5c, özel kılıf hediyesi müşterilerin beğenisini kazandı.

Naksan Teknoloji çatısı altında faaliyet gösteren Elmacı Pazarı A. Ş.'nin Apple ürünleri odağındaki mağazası olan LOOM hakkında, bilgi veren Naksan Teknoloji Genel Müdürü Tunç Akman, "LOOM mağazalarına bir yenisini daha eklemenin heyecanı içerisindeyiz. Beklediğimizin üzerinde bir ilgiyle karşılaştık. Sabahın erken saatlerinde yüzlerce alıcı sıraya girerek sabırla açılış saatini bekledi. Akşam saatlerinde ise mağazamızda neredeyse satacak ürün kalmadı. Tüketicilerimize hizmetlerimiz, tüm Apple ürünlerini deneyip, en doğru fiyat ve güvence ile satın alabilecekleri ve ürün tecrübesini zengin aksesuar seçeneklerini ile geliştirebilecekleri tek adres olan LOOM APR'da Apple ürünleri konusunda Apple tarafından eğitilerek uzmanlaşmış bir ekiple sunulmaktadır. Uzman ekibimiz, ürünlerini gerek bireysel gerekse iş amaçlı kullanacak müşterilerimiz için kurulum ve eğitim hizmetleri de sunmaktadır" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Loom Mağazasına Muhteşem Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement