Los Angeles 2019'a Yüz Bin Kişinin Katıldığı Etkinliklerle Girdi - Son Dakika
Güncel

Los Angeles 2019'a Yüz Bin Kişinin Katıldığı Etkinliklerle Girdi

Los Angeles 2019\'a Yüz Bin Kişinin Katıldığı Etkinliklerle Girdi

ABD'nin California Eyaleti'ne bağlı Los Angeles şehrinde yaklaşık yüz bin kişi, yeni yılı coşkuyla karşıladı.

01.01.2019 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin California Eyaleti'ne bağlı Los Angeles şehrinde yaklaşık yüz bin kişi, yeni yılı coşkuyla karşıladı.

ABD'nin California Eyaleti'nin Los Angeles şehrinde Grand Park ve LA Müzik Merkezi işbirliğiyle bu sene 6.'sı düzenlenen yeni yıl sokak partisine yüz bine yakın kişi katıldı. Bölgede hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında seyretmesine ve soğuk hava uyarılarına rağmen yediden yetmişe bölge halkının akın ettiği partinin teması 'Los Angeles Hayalleri' oldu. 5. ve 6. sınıftan 95 öğrencinin çizimlerinden yola çıkarak hazırlanan ışık ve animasyon gösterileri Los Angeles Belediye binası üzerine projeksiyonlar ile yansıtılırken, kurulan iki ayrı sahnede günümüz popüler müziklerinin yanı sıra Los Angeles'ta yaşayan etnik kökenlerin müzikleri de canlı grup ve DJ'ler tarafından çalındı. Gece boyunca LA County Şerif personeli ve LAPD personelinin yanı sıra 625 güvenlik görevlisi ile güvenliğin sağlandığı yılbaşı partisinde 60 yemek kamyoneti partiye katılanlara hizmet verdi.

4 bin 500 akıllı ışık, 10 4K projeksiyon ve 4 yüksek güçlü lazer ile belediye binası üzerine yansıtılan görüntüler büyük ilgi toplarken, halk 2018'in son saniyelerini hep bir ağızdan geriye doğru saydı. Yeni yılın girişi büyük bir havai fişek gösterisi ile kutlandı. - CALİFORNİA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Los Angeles 2019'a Yüz Bin Kişinin Katıldığı Etkinliklerle Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.

  • İzmit'te tır istinat duvarına çarptı, sürücü hafif yaralı
    14:38 İzmit'te tır istinat duvarına çarptı, sürücü hafif yaralı

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde D100 karayolunda meydana gelen kazada, bakıma giden bir tır kontrolden çıkarak istinat duvarına çarptı. Sürücü hafif yaralı olarak kazayı atlattı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement