Los Angeles Clippers'tan Tarihi Fark - Son Dakika
Spor

Los Angeles Clippers'tan Tarihi Fark

Los Angeles Clippers\'tan Tarihi Fark

NBA'de Hidayet Türkoğlu'nun forma giydiği Los Angeles Clippers, deplasmanda Lakers'ı 142 94 yenerek, rakibine karşı en farklı galibiyetini aldı.

07.03.2014 10:09  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Clippers, deplasmanda Los Angeles Lakers'ı 142-94 yenerek rakibine karşı en farklı galibiyetini aldı.

NBA'e 3 maçla devam edildi. Clippers, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu'nun 22 dakika sahada kaldığı ve 9 sayı, 8 ribauntla tamamladığı Lakers maçında bu sezon üst üste 6. galibiyetini elde etti. Konuk ekipte sahaya çıkan 11 oyuncu da skor üretirken, 24 sayı bulan Darren Collison takımının en skorer ismi oldu. Sezonun 43. galibiyetini alan Clippers'ta 4 oyuncu "double double" yapmayı başardı. 20 sayı, 11 ribauntla Blake Griffin, 17 sayı, 12 ribauntla Matt Barnes, 14 sayı, 12 ribauntla DeAndre Jordan ve 13 sayı, 11 asistle Chris Paul mücadeleyi "double double" ile tamamlayan isimlerdi.

Sakatlığı nedeniyle Kobe Bryant'tan yoksun sahaya çıkan Lakers'ta Pau Gasol 21 sayı, Xavier Henry 15 sayı, Kent Bazemore ise 14 sayıyla mücadele etti. Clippers karşısında bu sezon 41. kez sahadan yenilgiyle ayrılan Lakers, Batı Konferansı'nın son sırasında yer alıyor.

Spurs, son şampiyonu eli boş gönderdi

Şampiyonluk adaylarından San Antonio Spurs ile Miami Heat'i karşı karşıya getiren maç, ev sahibi Spurs'ün 111-87 üstünlüğüyle sona erdi.

Spurs'te Tim Duncan'ın 23 sayı, 11 ribauntluk "double double" performansı galibiyette önemli rol oynarken, Tony Parker 17 sayı, Boris Diaw 16 sayı üretti. Batı Konferansı'nın ikinci sırasında bulunan Spurs, bu sonuçla üst üste 5. olmak üzere 45. galibiyetine imza attı.

Üst üste ikinci yenilgisini alan son şampiyon Miami Heat'te Chris Bosh 24 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Indiana Pacers'ın ardından Doğu'nun ikinci sırasında yer alan Heat'te LeBron James 19 sayı, Dwyane Wade ise 16 sayıyla oynadı.

Phoenix lideri devirdi

Phoenix Suns sahasında Batı Konferansı lideri Oklahoma City Thunder'ı 128-122 yendi.

Bu sezon 36. galibiyetini elde eden ve Batı'da play-off mücadelesi veren Suns'a galibiyeti getiren isim 41 sayı üreten Gerald Green oldu. Ev sahibi ekipte Markieff Morris 24 sayı, Goran Dragic 22 sayılık katkı sağladı.

Batı'nın zirvesindeki Oklahoma City Thunder'a 16. yenilgisini getiren karşılaşmada, takımın yıldızları Kevin Durant 34 sayıyla oynarken, Russell Westbrook 36 sayı, 9 ribaunt, 9 asistle "triple double" yapmaya çok yaklaştı.

NBA'e yarın sabaha karşı oynanacak 11 maçla devam edilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Los Angeles Clippers'tan Tarihi Fark - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement