Pelin Sönmez Los Angeles'te Evlendi - Son Dakika
Magazin

Pelin Sönmez Los Angeles'te Evlendi

Pelin Sönmez Los Angeles\'te Evlendi

En genç oyuncu Pelin Sönmez Los Angeles'te işadamı Cengiz Çolak'la evlendi. Çift Los Angeles'ta lüks otomobilleri ile konvoy oluşturarak dolaştı.

02.06.2014 12:31  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En son Akasya Durağı isimli dizide Dilek rolünde oynayan genç oyuncu Pelin Sönmez'in Los Angeles'te evlendiği ortaya çıktı.

AMERİKA'DA EVLENDİLER

Amerika'da işadamı Cengiz Çolak ile evlenen Pelin Sönmez'in nikah töreni Los Angeles'teki Türk Başkonsolosluğunda yapıldı. Amerika'da dünya evine giren çiftin şahitliğini BVS Yapım'ın sahibi yönetmen Bedran Güzel'le eşi Dilşad Şimşek yaptı.

LOS ANGELES'TA DÜĞÜN KONVOYU

Çift nikahın ardından Hollywood ve Beverly Hills caddelerinde lüks otomobilleri ile konvoy oluşturarak dolaştı. Los Angeles sokaklarında korna çalarak dolaşan gelin ve damat çevredekilerin ilgisini çekti. Nikahtan sonra Amerika'nın çeşitli şehirlerinde balayına çıkan Sönmez ve Çolak çiftinin bir süre daha yurt dışında kalacakları öğrenildi.  


Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Pelin Sönmez Los Angeles'te Evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ezo: geceliği gelinlik diye yutturuyor bize bide ayak önde iyice açılsın bacak görünsün diye 6 1 Yanıtla
  • ASLI: gelinliğe bakarmısnız lütfen ben bıraz geri kafalıyım galiba öyle gelinlikmi olur be her haltı yedık gıbı,her önune gelende iş adamı denıliyor 7 0 Yanıtla
  • akasya durağı: bunun babası basmamışmı nikahı aaaa kocası kara çocuk değil yoksa o dizimiydi ya bu murat dalkılıçla değilmiydi baya samimi bak bak ordan çık oraya ......vay be ne kızlar var 2 1 Yanıtla

Advertisement