Los Angeles ve Berlin'den sonra İstanbul yayınları başladı - Son Dakika
Güncel

Los Angeles ve Berlin'den sonra İstanbul yayınları başladı

Yeni keşifler yapmak isteyen müzikseverlere pek çok alternatif sunan Red Bull Music Academy (RBMA) Radio dün yayın hayatına başladı.

12.11.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20 Kasım'a kadar Pera 64'te geçici olarak yayına devam edecek bu dijital radyo, 70 sanatçı, 60 radyo programı, 6 paralel etkinlik ve 8 canlı stüdyo performansına sahne olacak.

Red Bull Music Academy tarafından hayata geçirilen, Los Angeles, Berlin ve Detroit gibi dünyanın pek çok prestijli şehrinde, belli dönemlerde uluslararası yayın yapan 'RBMA Radio' dün öğle saatleri itibarıyla İstanbul'dan yayın yapmaya başladı. 20 Kasım'a kadar Pera 64'ten yayın yapacak olan radyoda sanatçı röportajları, tematik programlar, özel çalma listeleri, projeye konuk olacak yabancı sanatçıların programları ve canlı performans kayıtları müzik severlerin beğenisine sunulacak.

TÜRK POP'UNUN EFSANELERİ RADYODA

RBMA Radio İstanbul'un programı şehrin müzik endüstrisine dokunan tüm unsur ve sanatçılar gözetilerek yapılan bir seçkiyle oluşturuldu. İlk sekiz gün boyunca saat 16.00-17.00 arasında; elektronik müzik alanında Türkiye'de ilk kez üretim yapan usta isimlerden Gökçen Kaynatan, Yeni Türkü, Zafer Dilek, Seyyal Taner, Okay Temiz, Cahit Berkay ve Murat Özkent gibi Türk müziğine uzun yıllar emek veren isimlerin yer bulacağı Efsaneler Kuşağı, Türk pop müziğiyle ilgili yazdığı kitaplar ve yazılarla tanınan uzman isim Murat Meriç'in sunumuyla dinleyicilere ulaşacak.

MİRKELAM'DAN İNSANLAR'A HER JANRDA MÜZİSYEN RADYO'DA OLACAK

10 günlük program kapsamında radyo stüdyosuna Mirkelam, Ayşegül Aldinç ve Yasemin Mori gibi başarılı isimler konuk olurken, İnsanlar, Can Güngör, 90BPM, Korhan Futacı Gaye Su Akyol, Ceylan Ertem, Palmiyeler ve Baba Zula gibi sevilen isimler ise stüdyoda, radyo üzerinden dinleyicilerle buluşacak ve canlı performanslar sergileyecek. Her türden iyi müziği yaymak mottosuyla yola çıkan RBMA Radio Istanbul'da İnsanlar, Adamlar ve Hayvanlar Alemi gibi alternatif müzik grupları da kendine yer bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Los Angeles ve Berlin'den sonra İstanbul yayınları başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement