Lovren: Kafam Halen Liverpool'da - Son Dakika
Spor

Lovren: Kafam Halen Liverpool'da

Lovren: Kafam Halen Liverpool\'da

Southampton'un Hırvat oyuncusu Lovren Liverpool'da oynamayı çok istiyor.

06.07.2014 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Southampton ve Hırvatistan'ın savunma oyuncusu DejanLovren, kafasında halen Liverpool'un olduğunu söyledi.

Rickie Lampert ve Adam Lallana'yı kadrosuna katan Kırmızılılar'da oynamak istediğini söyleyen Lovren, Liverpool'un yaptığı 20 milyon sterlinlik teklifin Southampton tarafından edilmemesine anlam veremediğini söyledi.

Sportske Novosti'ye konuşan Hırvat oyuncu "Liverpool bana teklif yollamış ama kulüp beni bilgilendirmedi. Kimse teklif hakkında konuşmadı bu doğru değildi." dedi.

Hayal kırıklığına uğradığını söyleyen Lovren, "Southampton'da kalmam hiç bir fayda sağlamıyor. Liverpool benim için 20 milyon sterlin teklif etti bu miktar kulübüme iki katı para kazandıracaktı. Bu noktada ne yapacağımı bilmiyorum. Bu durumu sevmedim. Bu inanılmaz bir şey birkaç gün önce 20 milyonluk teklif aldım ama kulübüm satılık olmadığımı söyledi. Açıkca konuşmak gerekirse kafam halen Liverpool'da!" diye konuştu.

Liverpool'un dünyanın en iyi takımı olduğunu iddia eden Lovren, "Sadece Real Madrid'in dünyanın her yerinde taraftarı var ama Anfield'de en son oynadığım zaman taraftarların tezahüratları özellikle 'You will never walk alone'u herzaman dinlemek isterim." dedi.

Lovern, Southampton'un 25 milyon Liverpool'dan talep etmesinin bir işe yaramayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Lovren: Kafam Halen Liverpool'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement