Löw'e Reddedilmeyecek Teklif! - Son Dakika
Spor

Löw'e Reddedilmeyecek Teklif!

Löw\'e Reddedilmeyecek Teklif!

Fenerbahçe'nin teknik direktör arayışlarında sürekli gündeme gelen Alman Milli Takımı teknik Direktörü Joachim Löw'e Çin'den reddedilemeyecek bir teklif geldi.

06.05.2017 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2 yıl için 50 milyon Euro

Çinliler, milli takımlarını 2 yıl boyunca çalıştırması durumunda Alman teknik adama 50 milyon Euro ödemeyi vaaddettiler. Çinliler mümkün olan en kısa sürede Dünya şampiyonu olabilecek milli takım yaratmak istiyorlar. Bu yüzden Löw'e reddedilmesi zor ücret önerdiler.

Kafası karışık!

Yılın belli bölümünü Frieburg'ta geçiren Löw buradaki Türk dostları Mustafa Kurt ( Fenerbahçe'nin eski futbolcusu) ve Ali Polat'a ( Beşiktaş'ın eski oyuncusu) Çinden gelen bu tekliften bahbetti. Kurt ve Polat yaptıkları açıklamada, bu tekliften dolayı deneyimli çalıştırıcının kafasının karıştığını söylediler; çünkü Alman Milli Takımı'yla 2018 Dünya Kupası'nı kazanmayı amaçlayan Löw için Çinliler anlaşmayı şimdiden devreye sokmayı amaçlıyor.

Sırada Özil var!

Ali Polat ayrıca, Mesut Özil'e Çin Futbol Federasyonu'yla çalışan menajerlerin Çin Süper Ligi'ndeki bir kulüpten 5 yıl için 115 milyon Euroluk teklif getirdiğini söyledi.

(Ajansspor)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Löw'e Reddedilmeyecek Teklif! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement