LR Health & Beauty, Türkiye'de 15.Yılını Kutluyor! - Son Dakika
Güncel

LR Health & Beauty, Türkiye'de 15.Yılını Kutluyor!

LR Health & Beauty, Türkiye\'de 15.Yılını Kutluyor!

15. kuruluş yılı kapsamında iş hedeflerini de büyüten LR, ekonomiye katkı sağlayacak projelere imza atmaya hazırlanıyor.

27.07.2018 12:24  Güncelleme: 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LR, 15. kuruluş yılında 100.000 yeni iş ortağını bünyesine katacak!

Kurulduğu günden bu yana iş fırsatları ve ürünleriyle binlerce iş ortağının yaşam kalitesini değiştiren Avrupa'nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden LR Health & Beauty, Türkiye'deki kuruluşunun 15. yılını kutluyor.

AKTİF İŞ ORTAĞI SAYISINI 250.000'E ÇIKARACAK

Yenilikçi ve kaliteye önem veren kurum anlayışı ile Avrupa'nın en büyük ve modern Aloe Vera ile üretim yapan fabrikasına sahip olan LR Health & Beauty, 15. yıldönümüne özel 100.000 yeni iş ortağını bünyesine katarak, aktif iş ortağı sayısını 250.000'e çıkarmayı hedefliyor. Geçtiğimiz sene aktif iş ortağı sayısında LR Türkiye'nin %60 büyüme kaydettiğini söyleyen LR Health & Beauty Türkiye Genel Müdürü Ömer Barış Turan 2018 senesinde de aynı büyüme hızını koruyacaklarını belirtiyor.

"KADIN İSTİHDAMINA BÜYÜK KATKI SAĞLIYORUZ."

Doğrudan satış sektörünün ekonomiye ve kadın istihdamına yönelik önemli bir etkisi olduğunu belirten Ö. Barış Turan "Evine bir pazar parası, ekstra bir gelir sağlamak isteyenlerden, ekonomik özgürlüğe ulaşmak için bu alanda profesyonel olarak kendini ilerletmek isteyenlere kadar geniş bir profilimiz var. Bu pozitif değişim tüm aileyi ekonomi, eğitim ve refah düzeyi bakımından ilerlemeye götürüyor. Sektör dünyada 182 milyar dolarlık hacme ulaştı ve bu rakamlar her geçen yıl artarak büyüyor. Ülkemizde kadınların işgücüne katılma oranı %30'larda seyrediyor. Bu oran OECD ülkeleri arasındaki en düşük oran olarak dikkat çekiyor. Kadınların iş gücüne katılımının Avrupa Birliği ülkelerindeki ortalamasının %62 dolaylarında olduğunu da göz önüne alırsak, ülkemizde bu bağlamda önemli bir misyonumuz olduğunu söyleyebilirim; iş ortaklarımızın yüzde 95'i kadın. Gerek LR gerekse diğer doğrudan satış şirketleri olarak kadın istihdamına çok büyük bir katkı sağlıyoruz." diye konuştu.

2017 YILINDA TOPLAM 250 ARABA DAĞITTIK

LR Health & Beauty doğrudan satış sektöründe geliştirdiği iş modelleriyle de adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz sene toplam 250 adet araç dağıttıklarını belirten Turan "Sektördeki diğer markalardan farklı olarak, oldukça ilgi gören bir araç konseptimiz var. Başarılı iş ortaklarımıza son model, lüks araçlar hediye ediyoruz; Porsche'den Mercedes'e dünyaca ünlü otomobil markalarıyla çalışıyoruz. Şu anda Türkiye'deki en geniş Mercedes filosuna sahip olan şirketiz." diye konuştu.

DÜNYADA 33, TÜRKİYE'DE 15 YILLIK GEÇMİŞ

Dünyada 33 yıllık geçmişe sahip LR Health & Beauty markasının Türkiye'de 15 yılı geride bırakmasıyla ilgili mutluluğunu dile getiren Ö. Barış Turan "Türkiye'de başarılarla dolu bir 15 yılı geride bıraktık. Bizim en büyük motivasyon kaynağımız olan iş ortaklarımıza ve tüketicilerimize çok teşekkür ediyoruz." diyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel LR Health & Beauty, Türkiye'de 15.Yılını Kutluyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement