Lüban'ın eski başbakanlarından, Kral Selman'a ziyaret - Son Dakika
Güncel

Lüban'ın eski başbakanlarından, Kral Selman'a ziyaret

Lüban\'ın eski başbakanlarından, Kral Selman\'a ziyaret

Lübnan'ın eski başbakanlar Necip Miktati,Fuad Sinyora ve Temam Selam, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü.

15.07.2019 16:30  Güncelleme: 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lübnan'ın eski başbakanlar Necip Miktati, Fuad Sinyora ve Temam Selam, Suudi Arabistan Kralı Selman ile görüştü. Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz, Lübnan'ın eski başbakanları Necip Miktati, Fuad Sinyora ve Temam Selam Cidde kentinde bulunan Es-Selam Sarayı'nda bir araya geldi. Lübnanlı Başbakanlar ile Suudi Kralın görüşmesinde liderlerin ülkelerindeki siyasi gelişmeler ele alındı. Kral Selman, görüşmede Lübnan'ın güvenliği ve istikrarının sağlanması gerektiğini vurguladı. Lübnan'ın Başbakanları Fuat Sinyora 19 Temmuz2005 ile 9 Kasım 2009, Necip Miktati 13 Haziran 2011 ile 22 Mart 2013, Temam Selam 6 Nisan 2013 tarihlerinde başbakanlık görevinde bulundu. Toplantıya Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı İbrahim El Assaf ve Suudi Arabistan'ın Beyrut Büyükelçisi Velid bin Abdullah da katıldı. Lübnanlı eski başbakanlar, Kral Selman ile gerçekleştirdikleri görüşmenin ardından Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile bir araya gelecek.

(Raed Mah'D Khalil Subaih/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lüban'ın eski başbakanlarından, Kral Selman'a ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı
    15:13 Bolu'da vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıtıldı

    Bolu Orman Bölge Müdürlüğü, Orman Haftası kapsamında Kent Meydanı'nda fidan dağıtımı gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Bolu Orman Bölge Müdürü Mahmut Şentürk ve orman personeli, vatandaşlara 2 bin 500 fidan dağıttı. İl merkezi ve ilçelerde, Orman Haftası dolayısıyla toplam 20 bin fidan dağıtıldığı öğrenildi.

  • Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı
    15:12 Adana'da Camilerde Siber Dolandırıcılık Uyarısı

    Adana Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adana İl Müftülüğü ile işbirliği yaparak camilerde 'siber dolandırıcılık' konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı, merkezi sistemle kentteki camilere gelen yaklaşık 383 bin kişiye vaaz vererek, internet ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulundu. Ayrıca Taşçı, sahte ilanlar ve telefon dolandırıcılığı konusunda da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.


Advertisement