Lübnan'daki Bombalı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Lübnan'daki Bombalı Saldırı

Lübnan\'daki Bombalı Saldırı

Lübnan Cumhurbaşkanı Süleyman: "Lübnanlılar, bombalı saldırı dışında başka yol bilmeyen teröristler karşısında, ülkelerinin birlik ve beraberliğini korumada ısrar edecekler"

27.12.2013 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Süleyman, eski Maliye Bakanı Muhammed Şatah'ı hedef alan bombalı saldırıyı kınayarak "korkakça bir girişim" olarak nitelendirdi.

Süleyman yaptığı yazılı açıklamada, "Bu tür olaylarla verilmek istenen mesaj ne olursa olsun, varlıklarını ispat etmek için katliam ve bombalı saldırı dışında başka yol bilmeyen teröristler karşısında Lübnanlılar, ülkelerinin birlik ve beraberliğini korumada ısrar edecekler" dedi.

Lübnan halkını, birlik, beraberlik ve dayanışmanın yanı sıra yeni hükümetin kurulmasını desteklemeye çağıran Süleyman, "Bu olaylar karşısında herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli" şeklinde konuştu.

Eski Lübnan Başbakanı Saad el-Hariri'nin siyasi danışmanlığını yapan eski Maliye Bakanı Muhammed Şatah'a yönelik bu sabah başkent Beyrut'ta düzenlenen bombalı saldırıda, Şatah'ın da aralarında bulunduğu 6 kişi hayatını kaybetmiş, yaklaşık 70 kişi de yaralanmıştı. - Beyrut

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lübnan'daki Bombalı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement