Lucescu Geliyor Özbek Gidiyor! - Son Dakika
Spor

Lucescu Geliyor Özbek Gidiyor!

Geçtiğimiz hafta Galatasaray yöneticisi Can Topsakal Romanya'nın yolunu tutmuş ve burada Mircea Lucescu ile özel bir görüşme gerçekleştirmişti.

31.07.2017 08:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta Galatasaray yöneticisi Can Topsakal Romanya'nın yolunu tutmuş ve burada Mircea Lucescu ile özel bir görüşme gerçekleştirmişti.

Buna göre Luce, Galatasaray ile anlaşması halinde futbolun tartışmasız tek patronu olacak. Sportif A.Ş'ye de yönetici sıfatıyla girmesi planlanan tecrübeli hoca, transferden gelecek planlamasına kadar pek çok konuda söz sahibi isim haline gelecek.

Gelirse Özbek gidecek!

Fanatik'in haberine göre, Sadece teknik direktör İgor Tudor ve futbolcular değil, sportif direktör Cenk Ergün de Lucescu'ya bağlı çalışacak. Bu talebin bizzat Rumen hoca tarafından geldiği öğrenilirken, Lucescu'nun göreve başlaması durumunda Florya'ya onun dışında bir yönetici giremeyecek. Kısacası Mehmet Özbek dönemi de resmen sona erecek. Can Topsakal, Luce ile yaptığı görüşmenin detaylarını Başkan Dursun Özbek'e anlatırken, Özbek kesin kararı hafta içinde verecek.

Strateji değişiyor

Lucescu, transfer çalışmalarında da başrolde olacak. Rumen hoca yıl boyunca oyuncu takip edecek ve Galatasaray'ın gelecek planlamasını yapacak. Özellikle Güney Amerika piyasasına hakim olan ve Shakthar Donetsk döneminde pek çok Brezilyalı oyuncuyu parlatıp önemli paralara gönderen Luce, Galatasaray'da da benzer bir planı hayata geçirmek istiyor. Lucescu ile son görüşmeyi ise Başkan Dursun Özbek'in yapacağı öğrenildi.

Lucescu Geliyor Özbek Gidiyor!
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Lucescu Geliyor Özbek Gidiyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement