Lucescu, Nevzat Demir Tesisleri'nde Güneş ile Görüşmüş - Son Dakika
Spor

Lucescu, Nevzat Demir Tesisleri'nde Güneş ile Görüşmüş

Şenol Güneş'in A Milli Takım ile anlaşması sonrasında hoca arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta hoca adaylarından Lucescu'nun Nevzat Demir Tesisleri'ni ziyaret ettiği ve Güneş ile bir araya geldiği ortaya çıktı.

18.03.2019 12:11  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şenol Güneş'in 1 Haziran tarihinde A Milli Futbol Takımı'nın başına geçeceğinin açıklanmasının ardından Beşiktaş yönetimi teknik direktör arayışlarına başlamış ve Mircea Lucescu ile yaptığı görüşmelerden olumlu bir şekilde ayrılmıştı.

Sabah'ın haberine göre; Bu gelişmenin ardından, Rumen çalıştırıcının BJK Nevzat Demir Tesisleri'ni ziyaret ederek, siyah-beyazlı yöneticiler ve teknik direktör Şenol Güneş'le bir araya geldiği ortaya çıktı. Beşiktaş'ın başına oğlu Razvan Lucescu ile birlikte geçmek isteyen ve bunu tesislerdeki buluşmada da dile getiren 73 yaşındaki Mircea Lucescu'nun yöneticilere çalışma planı hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

Lucescu, Nevzat Demir Tesisleri'nde Güneş ile Görüşmüş

Ayrıca Lucescu ile Güneş'in, Beşiktaş ve Milli Takım'ın yeniden yapılanması konusunda görüş alışverişinde bulunduğu ifade edildi. Bilindiği gibi siyah-beyazlılar, maliyetleri düşürüp gençleşme politikasına dönüş yaparken Lucescu da yeni jenerasyon Milli Takım'ın ilk adımlarını atan isim olmuştu.

Lucescu, Nevzat Demir Tesisleri\'nde Güneş ile Görüşmüş

Son Dakika Spor Lucescu, Nevzat Demir Tesisleri'nde Güneş ile Görüşmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • andsmero: sergen 1 2 Yanıtla
  • Doğrucu Davut: Yukarıdaki resim TÜRK futbolunda ne tezgahların döndüğünün resmidir.67 yaşındayım ve bildiğim bileli Galatasaraylı olarak artık maç sonuçlarına bile bakmıyorum.Malum kişi tarafından kurulan çadır tiyatrosunda bundan böyle taraftarlık bile yapmıyacağım.Bir futbol zevkimiz vardı ona da limon sıktınız. 2 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: FB UYUSUN HALA ERSUN DESİN ADAMLAR İÇTEN İÇE TFF İLE NASIL ÇALIŞIYOR GÖRÜN... 1 0 Yanıtla
  • Meli malı gereklilik eki: SERGEN GELMELİ 1 0 Yanıtla
  • sg1: ne güzel ticaret ben ben senin yerine geçim sende benim yerime para başka yere kaymasın türk futbolu bir sizden kurtulamadı 0 0 Yanıtla

Advertisement