Lucescu'nun Temsilcisi Süreyya Ertuğrul: Beşiktaş'a Gelebilir - Son Dakika
Spor

Lucescu'nun Temsilcisi Süreyya Ertuğrul: Beşiktaş'a Gelebilir

Şenol Güneş yerine hoca arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Lucescu sesleri yükseliyordu. Lucescu'nun Türk temsilcisi Süreyya Ertuğrul, Rumen hocanın Beşiktaş'a gelebileceğini açıkladı.

20.03.2019 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Yönetimi yeni sezon için teknik direktör arayışlarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Lucescu, Sergen Yalçın, Bilic, Tamer Tuna, Okan Buruk gibi isimlerin adı adaylar arasında geçiyor. Adaylardan Lucescu'nun Türk temsilcisi Süreyya Ertuğrul, Rumen hocanın Beşiktaş'a gelebileceğini öne sürdü.

TAKIM ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR

Takvim'de yer alan habere göre; Lucescu'nun takım çalıştırmak istediğini vurgulayan Ertuğrul, "Beşiktaş neden olmasın. Bildiği bir kulüp. Ancak Beşiktaş'ın Lucescu'nun önüne koyacağı tablo da çok önemli" dedi. Rumen hocaya Katar, Dubai, Suudi Arabistan ve Rusya'dan teklifler olduğunu da ifade eden Ertuğrul, "Haziran'da durum kesin olarak netleşecek. Ama Mirvea Lucescu Beşiktaş'a yakın" diye konuştu.

Yönetimin Lucescu ile detaylıca görüşmesi gerektiğini söyleyen Ertuğrul, 'Yeni gelişmeler yaşanabilir" ifadesini kullandı.

Lucescu\'nun Temsilcisi Süreyya Ertuğrul: Beşiktaş\'a Gelebilir

Son Dakika Spor Lucescu'nun Temsilcisi Süreyya Ertuğrul: Beşiktaş'a Gelebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • lasem: lucescu gelirse Beşiktaş ı bırakırım. fenerliyim) 1 5 Yanıtla
  • Garip: Sergen yalçın iş yapar 1 4 Yanıtla
  • M f c: Ülkede teknik direktör mu kalmadı 70 yaşındaki adamı getiriyorlar adam herşeye doymuş , getir sergen yalçın i hirs ve azmi gör ondan sonra 2 1 Yanıtla
  • Türk yenilmez: Şifo Mehmet derim ne futbolcuydun be Ajax'a attığın golü herkese tavsiye ederim seyretsinler 0 0 Yanıtla

Advertisement