Lucescu ve Havutçu, Dünya Kupası'nda Rakipleri Takip Edecek - Son Dakika
Spor

Lucescu ve Havutçu, Dünya Kupası'nda Rakipleri Takip Edecek

Lucescu ve Havutçu, Dünya Kupası\'nda Rakipleri Takip Edecek

Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve yardımcı antrenör Tayfur Havutçu, Türkiye'nin UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Rusya ve İsveç'in 2018 FIFA Dünya Kupası'nda oynayacakları grup maçlarını yerinde takip edecek.

14.06.2018 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Lucescu ve  Havutçu, ilk olarak Dünya Kupası'nın ev sahibi Rusya'nın bugün Suudi Arabistan  ile Luzhniki Stadı'nda oynayacağı açılış maçını izleyecek. İki teknik adam, 18  Haziran'da İsveç- Güney Kore, 19 Haziran'da ise Rusya-Mısır karşılaşmalarında da  tribündeki yerlerini alacak. İsveç ile Almanya arasında 23 Haziran'da oynanacak  karşılaşmayı ise Tayfur Havutçu takip edecek.
Rusya ve İsveç'in gruplarından bir üst tura çıkmaları halinde bu  karşılaşmaları da statta izleyecek Lucescu ve Havutçu, 16 Haziran'daki  Arjantin- İzlanda ve 22 Haziran'daki Brezilya-Kosta Rika maçlarını da  programlarına dahil etti. İki isim, Dünya Kupası yarı final ve final  müsabakalarında da tribünde olacak.
2020 Avrupa Şampiyonası Finalleri'ne gitmek için alternatif bir yol  sunan UEFA Uluslar Ligi'nde B Ligi 2. Grup'ta mücadele edecek ay-yıldızlılar, ilk  maçında 7 Eylül'de Trabzon'da Rusya'yı konuk edecek. 10 Eylül'de İsveç, 14  Ekim'de ise Rusya deplasmanına gidecek milliler, gruptaki son karşılaşmasını 17  Kasım'da iç sahada İsveç'e karşı oynayacak.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Lucescu ve Havutçu, Dünya Kupası'nda Rakipleri Takip Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement