Luis Bien genişleyen kataloğuyla hizmetlerine devam ediyor - Son Dakika
Advertorial

Luis Bien genişleyen kataloğuyla hizmetlerine devam ediyor

Luis Bien, 2014 de kurulmuş Genel Merkezi İstanbul'da olup Türkiye'nin dört bir yanına ürün dağıtımı sağlayan %100 yerli sermayeli Türk Kozmetik Firmasıdır.

04.08.2017 14:00  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Kurulduğu günden bu yana ürün kataloğunu genişletip, müşterilerinin ihtiyacını karşılamaya yönelik adımlar atan firmanın, en gözde ürünlerinden biride LB Sakal Serumu.

Luis Bien CEO' su Barış GÜNEŞ : " Piyasadaki ürünlere nazaran müşterilerimize daha kaliteli ve tamamen sağlıklı ürün sunmayı amaçlıyoruz. Ürünümüzün içeriği ise tamamen doğal olup vitaminler ve bakım yağları bulunmakta." diyor.

Sakal serumu formülünün uzmanlar tarafından klinik çalışmalarla en doğru formülü bulana dek uzun ve yorucu çalışmalarıyla üretildiği belirtiliyor. Sakal serumu, seyrek ve güçsüz sakallarda oldukça iddaalı konumda ve müşteri dönüşlerinden de iddasını kanıtladığını gösteriyor.


Firmanın, iddialı ürünlerinden biri de "Luis Bien Magic Looks" kaş ve kirpik serumudur. Ürününün İçeriği firmanın %100 doğallık hedefiyle uyuşmakta olduğunu görmekteyiz; sadece E vitamini ve çeşitli bakım yağlarından oluşan ürün, kadınların kurtarıcısı olarak piyasadaki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Son Dakika Advertorial Luis Bien genişleyen kataloğuyla hizmetlerine devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement