Luis Figo'dan tepki çeken Kobe Bryant paylaşımı - Son Dakika
Spor

Luis Figo'dan tepki çeken Kobe Bryant paylaşımı

Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından Portekizli efsane oyuncu Luis Figo'nun sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepki çekti.

28.01.2020 12:29  Güncelleme: 08:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cristiano Ronaldo, Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gigi Bryant'ın helikopter kazası sonucunda hayatını kaybetmesinin ardından Twitter'dan bir paylaşımda bulundu. Ronaldo, paylaşımında "Kobe ve kızı Gianna'nın ölümünü duymaktan büyük bir üzüntü yaşıyorum. Kobe, gerçek bir efsaneydi ve birçok kişiye ilham vermişti. Ailesi, arkadaşları ve kazada hayatını kaybeden tüm insanların ailesine başsağlığı diliyorum. Huzur içinde yat efsane" sözlerini kullandı.

RONALDO İLE AYNI TWEETİ ATTILAR

Bu tweetin ardından eski futbolcu Luis Figo da Kobe Bryant için bir paylaşım yaptı. Ancak Figo'nun tweeti, Cristiano Ronaldo'nun tweetiyle bire bir aynıydı... Cristiano Ronaldo ve Luis Figo, aynı reklam ajansını kullanmıyor. Sosyal medya kullanıcıları ise Figo'yu 'copy-paste' yapmakla yani 'çalmakla' suçladı.

Luis Figo'dan tepki çeken Kobe Bryant paylaşımı
Luis Figo'dan tepki çeken Kobe Bryant paylaşımı
Luis Figo\'dan tepki çeken Kobe Bryant paylaşımı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Luis Figo'dan tepki çeken Kobe Bryant paylaşımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ali: O maldir yazi yazmayi cozemedi hala. Kopyala yapistircidir denyo 7 2 Yanıtla
  • Muray: Eski takım arkadaşım aslında inşaat işçisiymiş sonradan futbolcu olmuş okula gitmemiş benim yerime onu oynattilar hakkımı yediler 2 1 Yanıtla
  • MUSTERA: Adamın İngilizcesi kötü napsın 1 0 Yanıtla
  • hakan / adana: bir taziye nasıl ifade edilir, bu şekilde. ne için tepki çekmiş anlayamadım... copy-paste yapması ayıp mı ? önemli olan duygularıdır insanın... 0 0 Yanıtla

Advertisement