Luis Suarez, Isırıktan Dolayı 2 Yıl Men Edilebilir - Son Dakika
Spor

Luis Suarez, Isırıktan Dolayı 2 Yıl Men Edilebilir

Luis Suarez, Isırıktan Dolayı 2 Yıl Men Edilebilir

Uruguaylı Luis Suarez, İtalya maçında Chiellini'yi ısırması nedeniyle FIFA'dan 2 yıl men cezası alabilir.

24.06.2014 23:19  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kupası D Grubu maçında Uruguay'ın İtalya'yı Diego Godin'in 81. dakikadaki golü ile 1-0 mağlup ettiği maçta rakip defans oyuncusu Giorgio Chiellini'yi ısıran Luis Suarez'e çok ağır yaptırımlar gelebilir.

"FIFA EN AĞIR CEZAYI VERMELİDİR"

FIFA adına açıklamalar yapan başkan yardımcısı Jim Boyce, "Olayı televizyonda çokça kez izledim. Luis Suarez tartışmasız bir şekilde fantastik bir oyuncu, fakat yaptığı hareketler onu eleştirilerin odak noktası yapıyor. FIFA bu talihsiz olayı kesinlikle incelemeli ve gereken en ağır cezayı vermelidir." şeklinde konuşarak Luis Suarez'e soruşturma açılabileceğini söyledi.

SUAREZ REKORU KIRABİLİR

Dünya Kupası tarihinde en fazla ceza alan oyuncu bu ana kadar 1994 Dünya Kupası'nda İtalya forması ile İspanyol Luis Enrique'nin burnunu kıran Mauro Tassotti'nin aldığı sekiz maç cezaydı. Fakat beklentile Suarez'in bu rekoru kıracağı yönünde.

İKİ YIL MEN GELEBİLİR

Ayrıca adı kariyerinde üçüncü kez ısırık olayına karışan Suarez'e Uruguay Futbol Federasyonu'nun iki yıllık bir milli takımdan men cezası vermesi de konuşulan cezalar arasında.

Öte yandan bu yaz Barcelona veya Real Madrid'e transfer olması gündemde olan oyuncu, bu tekliflerin de geri çekilmesi ile La Liga hayallerine veda edebilir.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Luis Suarez, Isırıktan Dolayı 2 Yıl Men Edilebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement