Lüks Kavramı Boğaziçi Üniversitesi'nde tartışılacak - Son Dakika
Güncel

Lüks Kavramı Boğaziçi Üniversitesi'nde tartışılacak

Lüks Kavramı Boğaziçi Üniversitesi\'nde tartışılacak

Lüks tüketim sektörü, Boğaziçi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nin düzenlediği Lüks Zirvesi'nde masaya yatırılacak.

18.02.2016 08:49  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Otomotiv, turizm, kozmetik, giyim, mücevherat gibi lüks alanlarının ekonomideki konum ve geleceğinin; itibar sahibi konuşmacı ve seçkin firmaların katılımıyla tartışılacağı Zirve, 29 Şubat 2016 Pazartesi Günü Boğaziçi Üniversitesi'nde gerçekleşecek.

Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall'da 29 Şubat 2016'da gerçekleşecek Lüks Zirvesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker'in açılış konuşmasıyla başlayacak. Demsa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan'ın " Türkiye'de Yükselen Lüks" konulu bir konuşma yapacağı zirvede, Lüks Pazarlama ve Yönetimi üstadı Prof. Dr. Oliver Heil "Lüks Yönetimi ve Pazarlamasının Altın Kuralları" konulu bir sunum yapacak.

Doğuş Perakende Grubu CEO'su Nur Akgerman'ın "Lükste Strateji Yönetimi" konulu bir sunum yapacağı zirvede, The Estée Lauder Companies Türkiye Genel Müdürü Ahmet Ramiz ve VOGUE Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç, "Lüksün Güzelliği" konusunu işleyecek. DRN Danışmanlık'tan Sencer Deren "Dijital Dünya'da Lüks", Gazeteci-Yazar Demet Cengiz ve AIDA Tailor Made Travelling Başkanı AIDA Adviye Bergemann ve Sunset Grill & Bar'ın Sahibi Barış Tansever ise "Lüksün Gizemi" başlıklı konuşmalarla sahne alacaklar.

Profesyonellere yönelik sürdürülebilir bir organizasyon olmayı hedefleyen Boğaziçi Üniversitesi Lüks Zirvesi, 29 Şubat'ta, alanında Türkiye'de bir ilk olarak, çok değerli katılımcı ve konuşmacılar ile 'lüks' konusunun geleceğine ışık tutacak ve profesyoneller için değerli bir buluşma noktası olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lüks Kavramı Boğaziçi Üniversitesi'nde tartışılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement