Marmaris'te cayır cayır yanan tekne, suya gömüldü - Son Dakika
Güncel

Marmaris'te cayır cayır yanan tekne, suya gömüldü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde lüks bir teknede çıkan yangına Sahil Güvenlik denizden, orman yangın helikopteri havadan müdahale etti. Cayır cayır yanan tekne suya gömüldü.

01.09.2019 15:23  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde lüks bir teknede çıkan yangına Sahil Güvenlik denizden, orman yangın helikopteri havadan müdahale etti. Yapılan çalışmalara rağmen yat tamamen yanarak battı.

3 KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Öğle saatlerinde Marmaris boğaz üzerinde seyretmekte olan Y.Y.'ye ait 'Naughty Obsesiord' isimli teknede yangın çıktı. Yangın sonrası Sahil Güvenlik ekiplerinden yardım talep edildi. Teknede bulunan bir mürettebat ve birisi çocuk iki erkek yolcu, bölgede seyir halinde olan 'Prime Dream' isimli tekne tarafından tahliye edildi.

HELİKOPTER DE MÜDAHALE ETTİ

Yanan teknenin çevresi DEGAK-15 tarafından güvenlik çemberine alınırken, yangına Sahil Güvenlik botunun yanı sıra Marmaris Netsel Marina'ya ait yangın söndürme botları ile orman yangın helikopteri de müdahale etti. Söndürme çalışmaları esnasında tekne sulara gömüldü.

Teknedeki üç kişi ise kıyıya yanaştırılarak burada bekleyen 112 ekiplerine teslim edildi. Üç kişinin de sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Marmaris'te cayır cayır yanan tekne, suya gömüldü
Marmaris'te cayır cayır yanan tekne, suya gömüldü
Marmaris'te cayır cayır yanan tekne, suya gömüldü
Marmaris\'te cayır cayır yanan tekne, suya gömüldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Marmaris'te cayır cayır yanan tekne, suya gömüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Boz Ayı: Satamayinca en iyisi yakip kaza süsü verip sigortadan almak... 0 0 Yanıtla
  • 3 tarafı deniz 4 tarafı hain bu ülkenin : Yanan tekne ...Naughty Obsesiord.. teknedekileri kurtaran tekne Prime Dream .. nedir bu yabancı isim özentisi 3 tarafı denizlerle çevrili bu ülkede tekne bizim deniz bizim isimlere bak, böyle isimler koyunca dahamı havalı oluyor, siz hiç bir ingiliz yada hollandalının türkçe isim koyduğunu gördünüz mü siz neden bu kadar özentisiniz acaba ... 0 0 Yanıtla
  • haso : bi tarafta garibanlar bi tarafta zenginler işte dünya böyle yenisini alır yine tatilini yapar 0 0 Yanıtla
  • ars: cunup memeleket.. 0 0 Yanıtla

Advertisement