Son dakika İntihar haberleri, İntihar son dakika, son dakika İntihar

Son Dakika İntihar Haberleri

  • İntihar etmek için çıktığı üst geçitten düştü, o onlar kamerada
    01:10 İntihar etmek için çıktığı üst geçitten düştü, o onlar kamerada

    Antalya'nın Alanya ilçesinde intihar teşebbüsü için köprüye çıkan bir kişi, tutunduğu korkuluklarda daha fazla dayanamayıp aşağı düştü. Ağır yaralanan genç, cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay yerine gelen ekipler tarafından hastaneye kaldırılan genç hakkında inceleme başlatıldı.

  • Alanya'da intihar teşebbüsü sırasında genç köprüden düştü
    00:58 Alanya'da intihar teşebbüsü sırasında genç köprüden düştü

    Antalya'nın Alanya ilçesinde intihar teşebbüsü için köprüye çıkan bir kişi, tutunduğu korkuluklarda daha fazla dayanamayarak aşağı düştü. Olay anı cep telefonları tarafından saniye saniye kaydedildi. Ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı ve olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Adıyaman'da inşaat işçisi otel odasında intihar etti
    23:11 Adıyaman'da inşaat işçisi otel odasında intihar etti

    Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir inşaat işçisi, kaldığı otel odasında kendini pompalı tüfekle vurarak intihar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Soruşturma devam ediyor.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • İnşaat işçisi otelde ölü bulundu
    18:27 İnşaat işçisi otelde ölü bulundu

    Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kaldığı otelde pompalı tüfekle intihar eden inşaat işçisi hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Soruşturma devam ediyor.

  • Trabzon'da deniz kenarında genç kızın cesedi bulundu
    17:58 Trabzon'da deniz kenarında genç kızın cesedi bulundu

    Trabzon'un Ortahisar ilçesinde, Pazarkapı Mahallesi'nde deniz kenarında bir genç kızın cesedi bulundu. Cesedin 19 yaşındaki Rezzan Yel'e ait olduğu belirlendi. Ceset, ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Genç kızın intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

  • Antalya'da Oto Yıkama Dükkanında Cinayet: 17 Yaşındaki Genç Öldürüldü
    16:56 Antalya'da Oto Yıkama Dükkanında Cinayet: 17 Yaşındaki Genç Öldürüldü

    Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bir oto yıkama dükkanında meydana gelen olayda, 17 yaşındaki genç tabancayla vurularak öldürüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, konteynerdeki gencin cinayete kurban gittiğini tespit etti. İş yerinde çalışan iki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, diğeri adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Cinayetin kaza sonucu meydana geldiği iddia edildi.

  • İntihar etti denilen 17 yaşındaki çocuğun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı
    15:57 İntihar etti denilen 17 yaşındaki çocuğun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

    Antalya'da bir oto yıkamada çalışan 17 yaşındaki Arda Bağuç, konteynerde başından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu. Arkadaşlarının 'intihar etti' sözlerine rağmen uzman cinayet ekibi, Bağuç'un cinayete kurban gittiğini belirledi ve 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • 'İntihar etti' denilen gencin başına gelen, sorguda ortaya çıktı
    15:18 'İntihar etti' denilen gencin başına gelen, sorguda ortaya çıktı

    Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde birlikte alkol alan 3 arkadaştan biri, tabancayla başından vurularak hayatını kaybetti. Olayın ardından şüphelilerin ifadeleri çelişti ve cinayet şüphesi ortaya çıktı. İfadesi alınan bir arkadaş, ölen kişinin Sercan Baki D. tarafından öldürüldüğünü söyledi. Şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi.

  • Antalya'da oto yıkama dükkanında genç tabancayla öldürüldü, 2 şüpheli gözaltına alındı
    14:58 Antalya'da oto yıkama dükkanında genç tabancayla öldürüldü, 2 şüpheli gözaltına alındı

    Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bulunan bir oto yıkama dükkanında 17 yaşındaki bir genç, tabancayla vurularak öldürüldü. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, konteynerde intihar edildiği iddiasının gerçek olmadığını belirledi. İş yerinde çalışan 2 şüpheli gözaltına alındı. Genç, yaklaşık iki hafta önce Adana'dan Antalya'ya gelmiş ve olayın gerçekleştiği konteynerde kalmaktaydı.

  • Antalya'da İş Yerinde Cinayet: 17 Yaşındaki Genç Tabanca İle Öldürüldü
    13:37 Antalya'da İş Yerinde Cinayet: 17 Yaşındaki Genç Tabanca İle Öldürüldü

    Antalya'da bir oto yıkamada çalışan 17 yaşındaki Arda Bağuç, iş yerindeki konteynerde başından tabanca ile vurulmuş halde ölü bulundu. Arkadaşlarının 'intihar etti' sözlerine rağmen uzman cinayet ekibi, Bağuç'un cinayete kurban gittiğini belirledi ve 2 şüpheli gözaltına alındı.

  • Adı peş peşe kadın cinayetlerine karışmıştı! Ümitcan Uygun'un cezaevindeki yeni görüntüsü ortaya çıktı
    09:52 Adı peş peşe kadın cinayetlerine karışmıştı! Ümitcan Uygun'un cezaevindeki yeni görüntüsü ortaya çıktı

    Aleyna Çakır ve Esra Hankulu cinayetlerinde ismi geçen ve son olarak 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ümitcan Uygun'un cezaevindeki son hali ortaya çıktı. Uygun'un kilo aldığı ve bıyık bıraktığı dikkatlerden kaçmadı.

  • Haftanın tarihine bakış
    17 Mar Haftanın tarihine bakış

    Çanakkale'de 18 Mart 1915'te elde edilen deniz zaferi, Türk milletinin geleceği için bir dönüm noktası oldu, Çanakkale'nin geçilemeyeceğini de kanıtladı.

  • Pakistan'da bombalı saldırı: 7 asker hayatını kaybetti
    16 Mar Pakistan'da bombalı saldırı: 7 asker hayatını kaybetti

    Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde düzenlenen bombalı saldırılarda 7 asker yaşamını yitirdi. Saldırıda 5 asker intihar saldırılarında hayatını kaybederken, 2 subay operasyonda yaşamını yitirdi. Başbakan ve Cumhurbaşkanı saldırıyı kınayarak, şehitler için rahmet diledi.

  • İntihar girişiminde bulunan şahsa böyle öğüt verdi: Atlarsan ne olacak, orada zaten yanacaksın
    16 Mar İntihar girişiminde bulunan şahsa böyle öğüt verdi: Atlarsan ne olacak, orada zaten yanacaksın

    Elazığ'da bir binanın 3. katına çıkıp intihar girişiminde bulunan şahsa aşağıdan seslenen bir çocuğun, "Abi atlarsan ne olacak, sen orada zaten yanacaksın" sözleri dikkat çekti. Şahıs, uzun ikna çabaları sonucu binadan indirildi.

  • Zonguldak'ta Kadın İntihar Etti
    16 Mar Zonguldak'ta Kadın İntihar Etti

    Zonguldak'ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen D.K (46) isimli kadın, evinin banyosunda iple boynundan asılmış halde ölü bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından kadının cansız bedeni otopsi için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

  • CHP Milletvekili Karabat, kredi kartı faizlerinin artırılmasını eleştirdi
    16 Mar CHP Milletvekili Karabat, kredi kartı faizlerinin artırılmasını eleştirdi

    CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, kredi kartı nakit çekim ve kredili mevduat hesabı faizlerinin artırılmasını eleştirerek, bu uygulamaların vatandaşları daha da zor duruma düşüreceğini ve toplumsal sorunların artacağını belirtti. Karabat, iktidarın ekonomi politikalarını sert bir dille eleştirerek, acı reçeteyi vatandaşa kesenlerin öncelikle kendilerine bakması gerektiğini vurguladı.

  • Eşinin ölümünde cinayetten yargılanan kadın ve kızı ile sevgilisine beraat
    16 Mar Eşinin ölümünde cinayetten yargılanan kadın ve kızı ile sevgilisine beraat

    Muğla'nın Yatağan ilçesinde Samet Bulut'u öldürüp intihar süsü verdikleri suçlamasıyla yargılanan eşi Penbe Bulut, kızı Ayşegül Bulut ve kızının erkek arkadaşı Mehmet Karadağ, suçlarının sabit olmaması nedeniyle beraat ettiler. Karar sonrası Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı kararı üst mahkemeye taşıdı.

  • İş yerinde öldürülen Ömür, son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı
    15 Mar İş yerinde öldürülen Ömür, son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı

    Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen 17 yaşındaki Ömür Arslan, memleketi Denizli'de tabutuna örtülen duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı. Nazilli'de yaşanan olayda genç kızı silahla vurarak öldüren İbrahim Olece, intihar etti. Ömür Arslan'ın cenazesi Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı ve burada düzenlenen cenaze töreninde duvağı tabutunun üzerine örtüldü. Ardından Ömür Arslan, Gümüşler Mezarlığı'nda dualarla defnedildi.

  • Eski sevgili kurbanı 17 yaşındaki kız duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı
    15 Mar Eski sevgili kurbanı 17 yaşındaki kız duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde çalıştığı iş yerinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ömür Arslan, memleketi Denizli'de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede talihsiz kızın tabutunun üzerine duvak örtüldü.

  • Nazilli'de eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı
    15 Mar Nazilli'de eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde çalıştığı iş yerinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ömür Arslan, memleketi Denizli'de tabutuna örtülen duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı. Olayda hayatını kaybeden iki gencin daha önce beraber çalıştıkları ve Ömür Arslan'ın iş yerini değiştirdikten sonra ayrıldığı erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirtildi. Cenaze töreninde duvağı tabutunun üzerine örtülen genç kızın ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

  • Boşanma aşamasındaki adam, araçtan atlayan eşini vurduktan sonra intihar etti
    15 Mar Boşanma aşamasındaki adam, araçtan atlayan eşini vurduktan sonra intihar etti

    Çorum'da iki çocuk babası olan Emre Kolçak, boşanma aşamasındaki eşi Merve Kolçak'ı tartışma sonucu tabanca ile vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Olayın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Emre Kolçak olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Merve Kolçak ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Çorum'da bir kişi, boşanma aşamasındaki karısını tabancayla yaraladıktan sonra intihar etti
    15 Mar Çorum'da bir kişi, boşanma aşamasındaki karısını tabancayla yaraladıktan sonra intihar etti

    Çorum'da Emre Kolçak, boşanma aşamasındaki eşi Merve Kolçak'ı tabancayla yaraladıktan sonra intihar etti. Olayın ardından Merve Kolçak hastaneye kaldırıldı. Çiftin 8 yaşında bir çocukları olduğu belirtildi.

  • Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nda silahla başından vurulan er hayatını kaybetti
    14 Mar Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nda silahla başından vurulan er hayatını kaybetti

    Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli er Ahmet Talha Akçay, silahla başından vurulmuş halde bulundu. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 22 yaşındaki askerin intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Cenaze Samsun'a gönderildi.

  • Mecidiyeköy metroda bir kişi raylara atlayarak intihar etti
    14 Mar Mecidiyeköy metroda bir kişi raylara atlayarak intihar etti

    Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Mecidiyeköy istasyonunda bir kişi raylara atlayarak intihar etti. Olay nedeniyle metro seferleri bir süre durduruldu ve duraklarda yoğunluk oluştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Gencin telefonunda ise ailesine özür niteliğinde ifadeler bulundu.

  • Yenikapı-Hacıosman metro hattında seferlerde aksama yaşandı
    14 Mar Yenikapı-Hacıosman metro hattında seferlerde aksama yaşandı

    Şişli-Mecidiyeköy İstasyonunda yaşanan intihar nedeniyle Mecidiyeköy ile Osmanbey arasındaki metro seferleri bir süre askıya alındı. Yolcular alternatif ulaşım araçlarına yönlendirildi. İncelemelerin tamamlanmasının ardından Yenikapı-Hacıosman metro hattındaki seferler normale döndü.

  • Metro istasyonunda intihar eden gençten geriye kalan not yürek dağladı
    14 Mar Metro istasyonunda intihar eden gençten geriye kalan not yürek dağladı

    İstanbul'da metro istasyonunda tren gelirken raylara atlayarak intihar eden 25 yaşındaki gencin telefonunun notlar bölümüne "Ailemin sırtında bir kambur olup asalak gibi yaşamaya çalıştım. Hayallerimden vazgeçmeye zorladım. Ailemden özür dilerim" yazdığı öğrenildi.

  • Mecidiyeköy metro durağında intihar girişimi
    14 Mar Mecidiyeköy metro durağında intihar girişimi

    İstanbul Mecidiyeköy'deki metro istasyonunda bir kişi intihar girişiminde bulundu. Metro İstanbul, Şişli-Mecidiyeköy istasyonunun geçici olarak kapatıldığını duyurdu.

  • Aydın'da kız arkadaşını öldüren genç, sosyal medyada silahla çekilmiş fotoğraflarıyla şok etti
    14 Mar Aydın'da kız arkadaşını öldüren genç, sosyal medyada silahla çekilmiş fotoğraflarıyla şok etti

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde bir genç, kız arkadaşını öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olayın ardından gençin sosyal medya hesabında paylaştığı silahla çekilmiş fotoğraflar ortaya çıktı ve insanları şok etti.

  • Aydın'da kanlı sabah: Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti
    14 Mar Aydın'da kanlı sabah: Eski kız arkadaşını öldürüp, kafasına sıkarak intihar etti

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde 19 yaşındaki bir genç, iddiaya göre, kendisinden ayrılan 17 yaşındaki genç kızı öldürüp sonra kendi kafasına sıkarak intihar etti. Olay, sabah erken saatlerde Uzun Çarşı'da bulunan bir çamaşırcı dükkanında meydana geldi. İbrahim Olece, eski kız arkadaşı olduğu öğrenilen ve kendisinden ayrılan Ömür Aslan'ı dükkan içerisinde kovalayarak silahla vurdu. İki genç olay yerinde hayatını kaybetti.

  • Nazilli'de Tartışma Sonucu Genç Kız ve Katil Genç Hayatını Kaybetti
    14 Mar Nazilli'de Tartışma Sonucu Genç Kız ve Katil Genç Hayatını Kaybetti

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde, tartıştığı kızı tabancayla öldüren genç, aynı silahla yaşamına son verdi. İ.O. (19), kız arkadaşı olduğu iddia edilen Ö.A'nın (17) çalıştığı mağazaya giderek tartışma yaşadı. Tartışma sırasında İ.O., tabancayla Ö.A'ya ateş edip ardından intihar etti. Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde her iki gencin de hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenazeler, incelemenin ardından Nazilli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

  • Kendisinden ayrılan sevgilisini öldürüp intihar etti
    14 Mar Kendisinden ayrılan sevgilisini öldürüp intihar etti

    Aydın Nazilli'de 19 yaşındaki bir genç, kendisinden ayrılan 17 yaşındaki genç kızı, çalıştığı dükkanda öldürüp sonra kendi kafasına sıkarak intihar etti.

  • Bolu'da hapis cezası bulunan şahıs polisi görünce intihar etti
    13 Mar Bolu'da hapis cezası bulunan şahıs polisi görünce intihar etti

    Bolu'da hakkında hapis cezası ve yakalama kararı bulunan Emrah Yüce, polis ekiplerini karşısında görünce tabancayla kafasına ateş ederek hayatına son verdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Konya'da çatıya çıkan kişi, polis ekiplerince ikna edildi
    13 Mar Konya'da çatıya çıkan kişi, polis ekiplerince ikna edildi

    Konya'da 4 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişi, yaklaşık 1 saatlik çabanın ardından polis ekipleri tarafından ikna edildi.

  • Samsun'da yaşlı kadın denizde ölü bulundu
    13 Mar Samsun'da yaşlı kadın denizde ölü bulundu

    Samsun'da 66 yaşındaki 3 çocuk annesi kadın denizde ölü bulundu.

  • Samsun'da bir imam camide kendini asarak intihar etti
    12 Mar Samsun'da bir imam camide kendini asarak intihar etti

    Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan Göksun Camii'nde görevli olan imam Hasan Ocak, girdiği bunalım sonucu kendini iple asarak intihar etti. Olay, ikindi namazına gelen cemaat tarafından fark edildi. Camiye gelen polis ve sağlık ekipleri Ocak'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

  • Kadıköy Feneryolu Marmaray İstasyonunda İntihar
    12 Mar Kadıköy Feneryolu Marmaray İstasyonunda İntihar

    Kadıköy Feneryolu Marmaray istasyonunda bir kişi, seyir halindeki trenin altına atlayarak yaşamına son verdi.

  • CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, Projelerini Anlattı: 'Mal Varlığımda Bulunduğum Makamdan Kaynaklı Bir Artış Olmayacak'
    12 Mar CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, Projelerini Anlattı: "Mal Varlığımda Bulunduğum Makamdan Kaynaklı Bir Artış Olmayacak"

    CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, belediye başkanı seçildikten görev süresi bitene kadar geçen süreçte mal varlığında görevinden kaynaklı bir artışın olmayacağını belirterek; “Bu göreve nasıl başlarsam öyle de bitireceğim” diye konuştu.

  • Kepez'de uzaklaştırma kararı olan kadın kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü
    12 Mar Kepez'de uzaklaştırma kararı olan kadın kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü

    Antalya'nın Kepez ilçesinde uzaklaştırma kararı olan Antika A., evlerine gelen kocası V.A. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine V.A., eşini boğazından bıçaklayarak öldürdü. Daha sonra intihar etmeye çalışan V.A. polis tarafından kurtarıldı. Zanlı, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. V.A'nın ifadesinde pişmanlık duymadığı belirtildi. Olayda Antika A'nın 8 bıçak darbesiyle öldürüldüğü tespit edildi.

  • Karısı her şeyi itiraf etti! İntihar ettiği söylenen diş hekimi cinayete kurban gitmiş
    12 Mar Karısı her şeyi itiraf etti! İntihar ettiği söylenen diş hekimi cinayete kurban gitmiş

    Antalya'da evinde 7 Ocak'ta tabancayla başından vurulmuş halde ölü bulunan diş hekimi Mustafa Kalaycı'nın gözaltına alınan eşi Ayşe Kalaycı ile sevgilisi Mehmet Kırıcı tutuklandı. Ayşe Kalaycı, ifadesinde cinayeti sevgilisinin işlediği itiraf ederken, öğretmen olduğu öğrenilen şüpheli Kırıcı ise suçlamayı reddetti.

  • Münevver Karabulut cinayeti sanığı Cem Garipoğlu'nun otopsi kayıtları istendi
    12 Mar Münevver Karabulut cinayeti sanığı Cem Garipoğlu'nun otopsi kayıtları istendi

    İstanbul'da Münevver Karabulut cinayeti sanığı Cem Garipoğlu'nun ölmediği iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, Savcılıkça Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na yazı yazılarak Cem Garipoğlu'nun klasik otopsi işlemi sırasında yapılan işlemlere dair fotoğraf ve video kayıtlarının hazırlanması ve taraflarına gönderilmesi talep edildi. Ayrıca, dava dosyasına bilirkişi atanarak bilirkişi raporu hazırlanacağı da belirtildi.

  • Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu'nun otopsi kaydını istedi
    12 Mar Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu'nun otopsi kaydını istedi

    Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Münevver Karabulut'u öldürdüğü gerekçesiyle cezaevinde intihar eden Cem Garipoğlu'nun otopsi kaydını istedi. Başsavcılık, otopsi işlemi sırasında çekilen fotoğraflar ve video kayıtlarının gönderilmesini talep etti. Otopsi görüntülerini inceleyecek bilirkişi heyeti, Garipoğlu'nun mezarının açılıp açılmayacağına karar verecek.

  • Antalya'da uzaklaştırma kararı olan kadın kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü
    12 Mar Antalya'da uzaklaştırma kararı olan kadın kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü

    Antalya'nın Kepez ilçesinde, uzaklaştırma kararı bulunan Antika A. (52) isimli kadın, evlerine gelen kocası V.A. (51) tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından V.A. intihar etmek istedi ancak polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Kadının cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

  • Karısını öldüren koca, kendini asmaya kalkıştı
    12 Mar Karısını öldüren koca, kendini asmaya kalkıştı

    Antalya'nın Kepez ilçesinde bir koca, kıskançlık ve maddi anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı karısını boynundan bıçaklayarak öldürdü. Ardından kendini banyoda asan koca, polis ekipleri tarafından son anda kurtarıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Gaziemir'de 'Sağlıklı Yaş Alma' Buluşmasında, Tiroid ve Depresyonun Hastalıkları ile Tedavi Yöntemleri Anlatıldı
    12 Mar Gaziemir'de 'Sağlıklı Yaş Alma' Buluşmasında, Tiroid ve Depresyonun Hastalıkları ile Tedavi Yöntemleri Anlatıldı

    Gaziemir Belediyesi ile Sağlıklı Yaşıyoruz platformunun işbirliğinde düzenlenen 'Sağlıklı Yaş Alma' temalı toplantıda tiroid ve depresyon hastalıkları ile tedavi yöntemleri hakkında bilgiler paylaşıldı. Tiroid bezi çalışmadığında ortaya çıkan olumsuzluklar ve depresyonun belirtileri anlatıldı. Ayrıca, tiroid hastalığının göze etkileri ve tedavi yöntemleri ile depresyonun nedenleri ve başa çıkma yöntemleri de ele alındı.

  • İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Eski Koca Dehşet Saçtı
    12 Mar İzmir'de Boşanma Aşamasındaki Eski Koca Dehşet Saçtı

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde boşanma aşamasındaki bir kişi, pompalı tüfekle eski eşini vurdu ve çıkan saçmalarla kızını yaraladı. Ardından aynı tüfekle intihar etti. Çaresiz kadının son sözleri 'Kurtarın bizi' oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

  • Eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü, sonrasında intihar etti
    11 Mar Eşini pompalı tüfekle vurarak öldürdü, sonrasında intihar etti

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yaşanan olayda, Tamer Yurtkal isimli bir kişi eşi Zahide Yurtkal'ı pompalı tüfekle vurarak öldürdü ve ardından intihar etti. Tartışma sırasında çıkan saçmalardan çiftin 17 yaşındaki kızı da yaralandı. Karı-koca hayatını kaybederken, kızları ise hastaneye kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı ve Zahide Yurtkal'ın eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldığı öğrenildi.

  • Edirne'de intihar haberlerine doğru şekilde yer verilmesi için bilgilendirme toplantısı düzenlendi
    11 Mar Edirne'de intihar haberlerine doğru şekilde yer verilmesi için bilgilendirme toplantısı düzenlendi

    Edirne'de intihar olaylarına basında doğru şekilde yer verilmesi amacıyla medya çalışanlarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Psikiyatri Uzmanı Dicle Oymak Yenilmez, intihar haberlerinin medyada romantikleştirme ve detaylarıyla verme eğiliminden kaçınılması gerektiğini belirtti. İl Sağlık Müdürü Mustafa İshak Yıldırım ise basın mensuplarının intihar haberlerine hassasiyetle yaklaştığını ifade etti.

  • İzmir'de Özlem Eryakşi Davası Devam Ediyor
    11 Mar İzmir'de Özlem Eryakşi Davası Devam Ediyor

    İzmir'in Konak ilçesinde yaşanan olayda tabancayla yaralanan ve hastanede hayatını kaybeden Özlem Eryakşi'nin erkek arkadaşı Cemal Kusuvoğlu'nun yargılandığı davanın duruşması devam ediyor. Duruşmada tanıkların ifadeleri alındı ve Eryakşi'nin annesi mahkeme salonundan çıkarıldı. Sanık ve tanıkların beyanları çelişirken, mahkeme olay günü müdahale eden sağlık çalışanlarını tanık olarak dinlemeye karar verdi ve duruşmayı erteledi. Duruşma sonrası maktulün annesi ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleri adliye önünde açıklama yaptı.

  • Psikiyatri Uzmanı: İntihar haberlerinin doğru bir şekilde verilmesi önemli
    11 Mar Psikiyatri Uzmanı: İntihar haberlerinin doğru bir şekilde verilmesi önemli

    Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesinde görevli Psikiyatri Uzmanı Dicle Oymak Yenilmez, intihar haberlerinin doğru bir şekilde verilmesi gerektiğini söyledi. Yenilmez, intihar haberlerinin medyaya özenle hazırlanması ve romantikleştirme eğiliminden kaçınılması gerektiğini belirtti. Ayrıca, intiharların çoğunlukla ruhsal hastalıklar nedeniyle gerçekleştiğini ve tedavi edilebilir olduğunu vurguladı. İl Sağlık Müdürü Mustafa İshak Yıldırım ise Edirne'de intihar haberlerinin medyaya yansımasında bir sıkıntı olmadığını ifade etti.

  • Dani Alves cezaevinde intihar mı etti? Brezilyalı yıldızın avukatından açıklama var
    10 Mar Dani Alves cezaevinde intihar mı etti? Brezilyalı yıldızın avukatından açıklama var

    Brezilya Milli Takımı ve Barcelona'nın eski sağ beki Dani Alves'in cezaevinde intihar ettiği iddiası kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, yıldız futbolcunun avukatları basında yer alan iddiayı yalanladı. Açıklamada "Bilgi, Rio de Janeiro'dan Paulo Albuquerque tarafından sosyal ağ X profilinde yayınlanmıştır. Hiçbir dayanağı ve doğruluk payı yoktur. Bu iddiayı ortaya atan sorumsuz kişiye dava açacağız" ifadeleri yer aldı.

  • Dünya futbolunu sarsan iddia: Brezilyalı yıldız Dani Alves cezaevinde intihar etti
    10 Mar Dünya futbolunu sarsan iddia: Brezilyalı yıldız Dani Alves cezaevinde intihar etti

    Cinsel saldırı suçundan 4 buçuk yıl hapis cezasına çarptırılan Brezilya Milli Takımı ve Barcelona'nın eski sağ beki Dani Alves'in cezaevinde intihar ettiği iddia edildi. Brezilyalı gazeteci Paulo Albuquerque'nin dünyaca ünlü futbolcunun hayatını kaybettiğini öne sürerken, resmi kurumlardan iddiaya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

  • Esli eşinin katlettiği Mervegül Bayer'in gelinliğini annesi yaktı
    10 Mar Esli eşinin katlettiği Mervegül Bayer'in gelinliğini annesi yaktı

    Mersin'in Tarsus ilçesinde, polis memuru eski eşi tarafından öldürülen Mervegül Bayer'in gelinliği annesi tarafından yakıldı. Anne Hatice Kurt, gelinliği yakarken genç kızlara nasihatlerde bulundu ve 'Kızlar kimse kendine eziyet ettirmesin' dedi.

  • Mersin'de Polis Memuru Tarafından Öldürülen Mervegül Bayer'in Gelinliği Yakıldı
    10 Mar Mersin'de Polis Memuru Tarafından Öldürülen Mervegül Bayer'in Gelinliği Yakıldı

    Mersin'in Tarsus ilçesinde polis memuru eski eşi tarafından öldürülen Mervegül Bayer'in gelinliği, annesi tarafından benzin dökülerek yakıldı. Olayın ardından anne Hatice Kurt, genç kızlara nasihatlerde bulunarak, gelinliği yakarken alkışlarla ve ağıtlarla izlendi.

  • Samsun'da Bir Şahıs Kendisini Doğalgaz Borusuna Asarak İntihar Etti
    10 Mar Samsun'da Bir Şahıs Kendisini Doğalgaz Borusuna Asarak İntihar Etti

    Samsun'un İlkadım ilçesinde yaşayan 67 yaşındaki bir şahıs, evinde kendisini doğalgaz borusuna asarak intihar etti. Şahsın cansız bedeni, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından incelendikten sonra hastane morguna kaldırıldı. Şahsın bipolar bozukluk tedavisi gördüğü belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Mersin'de Polis Memuru Tarafından Öldürülen Mervegül Bayer İçin Kadınlar Yürüdü
    08 Mar Mersin'de Polis Memuru Tarafından Öldürülen Mervegül Bayer İçin Kadınlar Yürüdü

    Mersin'in Tarsus ilçesinde polis memuru eski eşi tarafından öldürülen Mervegül Bayer için kadınlar yürüyüş düzenledi. Bayer'in öldürüldüğü yerde saygı duruşunda bulunan kadınlar, Bayer'in kadın cinayetlerine karşı mücadele ettiğini vurguladı. Yürüyüşte, kadın cinayetlerine karşı sloganlar atıldı.

  • Tarsus'ta Polis Memuru Tarafından Öldürülen Kadının Cenazesini Kadınlar Taşıdı
    08 Mar Tarsus'ta Polis Memuru Tarafından Öldürülen Kadının Cenazesini Kadınlar Taşıdı

    Mersin'in Tarsus ilçesinde, polis memuru olan eski eşi tarafından silahla vurularak öldürülen Mervegül Bayer'in cenazesi, kadınlar tarafından taşındı. Olayın ardından intihar eden polis memuru Mustafa Yıldır'ın cenazesi ise bugün defnedilecek.

  • İletişim Teknolojileriyle Birlikte Dijital Şiddet Artıyor
    08 Mar İletişim Teknolojileriyle Birlikte Dijital Şiddet Artıyor

    İletişim teknolojilerinin gelişimi ile birlikte yeni bir şiddet türü olan dijital şiddetin ortaya çıktığını ve bunun her geçen gün büyüyen bir risk olduğunu ifade eden Öğretim Görevlisi Dr. Merve Sarışın, kadınların dijital alanda da güvende olmadığına dikkat çekti.

  • ABD Başkanı Joe Biden, oğlunu kaybeden bir babanın protestosuyla karşılaştı
    08 Mar ABD Başkanı Joe Biden, oğlunu kaybeden bir babanın protestosuyla karşılaştı

    ABD Başkanı Joe Biden, Kongre binasında konuşurken, oğlunu Afganistan'da kaybeden bir baba tarafından protesto edildi. Baba, intihar bombası saldırısında oğlunu kaybettiği Abbey Kapısı'nı hatırlatmak için bağırdı. Protestocu gözaltına alındı.

  • Haber alınmayan kadın evinde kanlar içinde bulundu
    08 Mar Haber alınmayan kadın evinde kanlar içinde bulundu

    Ataşehir'de bir apartmanın ikinci katındaki bir dairede bir kadın cesedi bulundu. Polis ekipleri olay yerine gelerek Rukiye Angi isimli kadının öldüğünü belirledi. Kadının eşi M.A. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • Esenyurt'ta Eşini İntihara Yönlendiren Musa Adıyaman 8 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    07 Mar Esenyurt'ta Eşini İntihara Yönlendiren Musa Adıyaman 8 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Esenyurt'ta eşini intihara yönlendirerek ölümüne neden olan Musa Adıyaman hakkında karar açıklandı. Mahkeme sanık Adıyaman'ın 8 yıl hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

  • Esenyurt'ta Eşini İntihara Mecbur Bırakan Sanığa Hapis Cezası
    07 Mar Esenyurt'ta Eşini İntihara Mecbur Bırakan Sanığa Hapis Cezası

    Esenyurt'ta eşini psikolojik ve fiziksel şiddet uygulayarak intihara mecbur bıraktığı gerekçesiyle yargılanan sanık, 'başkasını intihara yönlendirme' suçundan 6 yıl, 'ruhsatsız silah bulundurma' suçundan da 2 yıl hapis ve 4 bin lira adli para cezasına çarptırıldı. Sanığın tutukluluğu devam edecek.

  • İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Nusret Cömert, Meslek Odalarından Sıra Dışı Rica
    07 Mar İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Nusret Cömert, Meslek Odalarından Sıra Dışı Rica

    İYİ Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Nusret Cömert, Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK) bileşenlerinin temsilcileriyle buluştu. Meslek odaları başkanlarının olumlu kanaatlerini belirtmesi üzerine Cömert, kendilerinden bir hafta boyunca kendisi hakkında dedikodu yapmalarını istedi. Cömert, Hatay'ın yeniden inşası için vizyonunu anlattı ve destek istedi.

  • Mersin'de polis memuru eski eşini öldürüp intihar etti
    07 Mar Mersin'de polis memuru eski eşini öldürüp intihar etti

    Mersin'in Tarsus ilçesinde bir polis memuru, eski eşiyle tartıştıktan sonra onu öldürüp intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahaleye rağmen genç kadın hayatını kaybetti. Soruşturma devam ediyor.

  • Tokat'ta ormanlık alanda asılı halde erkek bedeni bulundu
    07 Mar Tokat'ta ormanlık alanda asılı halde erkek bedeni bulundu

    Tokat'ta yol kenarındaki ormanlık alanda ağaca asılı halde erkek bedeni bulundu. Kimliği belirsiz olan 45 yaşlarındaki kişinin cansız bedeni, morga kaldırıldı. Olayın cinayet mi intihar mı olduğu ise yapılan incelemenin ardından netlik kazanacak. Soruşturma devam ediyor.

  • Polis memuru, boşandığı eşini vurduktan sonra aynı silahla intihar etti
    07 Mar Polis memuru, boşandığı eşini vurduktan sonra aynı silahla intihar etti

    Mersin'in Tarsus ilçesinde, Mustafa Yıldır (41) isimli kişi, eski karısı Mervegül Bayer (31) ile tartıştıktan sonra tabancayla ateş ederek onu öldürdü. Ardından aynı tabancayı kullanarak intihar etti. Olayın duyulması üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yıldır olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Bayer ise hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Cenazeler morga götürüldü.

  • Mersin'de polis memuru eski eşini öldürüp intihar etti
    07 Mar Mersin'de polis memuru eski eşini öldürüp intihar etti

    Mersin'in Tarsus ilçesinde görevli polis memuru, 1 yıl önce boşandığı eski eşiyle tartıştıktan sonra onu öldürdü ve ardından intihar etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadına müdahale etti ancak yolda hayatını kaybetti. Soruşturma devam ediyor.

  • Kaza mı intihar mı? Mardin Valiliği'nden anne ve 2 çocuğunun 4. kattan düşmesi ile ilgili açıklama
    06 Mar Kaza mı intihar mı? Mardin Valiliği'nden anne ve 2 çocuğunun 4. kattan düşmesi ile ilgili açıklama

    Mardin Valiliği, Kızıltepe ilçesinde anne ve iki çocuğunun 4. kattaki evlerinin penceresinden düşmesi olayıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı. Anne S.A'nın yakın zamanda psikolojik destek aldığı belirtildi.

  • Hızlı tren hattında intihar! Film izler gibi seyrettiler
    06 Mar Hızlı tren hattında intihar! Film izler gibi seyrettiler

    Kocaeli'nin İzmit ilçesinde 32 yaşındaki bir kişi, Yüksek Hızlı Tren hattına atlayarak hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, tren seferlerini geçici olarak durdurdu. Vatandaşlar ise olayı merakla izledi.

  • Ünlü çizgi roman sanatçısı Jon Medwick, sevgilisinin engellemelerine rağmen intihar etti
    06 Mar Ünlü çizgi roman sanatçısı Jon Medwick, sevgilisinin engellemelerine rağmen intihar etti

    Dünyaca ünlü çizgi roman sanatçısı Jon Medwick, 15. kattaki dairesinin penceresinden atlayarak hayatını kaybetti. Medwick'in sevgilisi onu tutmaya çalışsa da başarılı olamadı. Polis, olayın intihar olduğunu belirtti ve Medwick'in uzun süredir psikolojik tedavi gördüğü bilgisini paylaştı.

  • Samsun'da Eşini Şikayet Eden Koca İntihara Kalkıştı
    05 Mar Samsun'da Eşini Şikayet Eden Koca İntihara Kalkıştı

    Samsun'un Atakum ilçesinde bir koca, eşinin kendisini polise şikayet etmesi üzerine sinirlenerek intihara teşebbüs etti. Polisin uzun süren ikna çabaları sonucunda koca, eyleminden vazgeçerek polise teslim oldu.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    05 Mar İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 6-10 Mart haftasında16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Şişli'de Viyadükten Sarkan Kadın İtfaiye Ekiplerinin Hava Yatağına Düştü
    04 Mar Şişli'de Viyadükten Sarkan Kadın İtfaiye Ekiplerinin Hava Yatağına Düştü

    Şişli'de bir kadın, bilinmeyen bir nedenle viyadükten aşağıya sarkarak intihar girişiminde bulundu. İtfaiye ekipleri saniyeler içinde açtığı hava yatağına düşen kadın hayatta kaldı. Olay anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

  • Zonguldak'ta İntihar Girişimi Son Anda Önlenerek Şahıs İndirildi
    03 Mar Zonguldak'ta İntihar Girişimi Son Anda Önlenerek Şahıs İndirildi

    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 5 katlı binanın çatısına çıkarak aşağıya atlayacağını söyleyen şahıs, ekiplerin 1,5 saat süren çabaları sonucunda ikna edilerek aşağıya indirildi.

  • Çerkeş'te İntihar Girişimi: Şahıs İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı
    03 Mar Çerkeş'te İntihar Girişimi: Şahıs İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

    Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde bir şahıs, 4 katlı bir binanın çatısından atlayarak intihar girişiminde bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, açtıkları hava yastığı sayesinde şahsı kurtardı. Şahsın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

  • Karabük'te istinat duvarından düşen genç kadın hayatını kaybetti
    03 Mar Karabük'te istinat duvarından düşen genç kadın hayatını kaybetti

    Karabük'ün 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi'nde bir sitenin istinat duvarında oturan 32 yaşındaki H.C., 6 metre yükseklikten düşerek hayatını kaybetti.

  • Haftanın tarihine bakış
    03 Mar Haftanın tarihine bakış

    8 Mart, 1977'de Birleşmiş Milletler (BM) tarafından "Dünya Kadınlar Günü" ilan edildi.

  • 9. kattan düşen gençten acı haber! Kaza mı, intihar mı?
    03 Mar 9. kattan düşen gençten acı haber! Kaza mı, intihar mı?

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 9'uncu kattan düşen 17 yaşındaki genç hayatını kaybetti. Olay, Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. E.B. (14), evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan kontrollerde genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • BBC, Ukraynalı zehir satıcısının kimliğini tespit etti
    02 Mar BBC, Ukraynalı zehir satıcısının kimliğini tespit etti

    BBC, İngiltere'de en az 130 kişinin ölümüyle bağlantılı olduğu düşünülen bir zehri satan Ukraynalı adamın kimliğini tespit etti.

  • Antalya Diplomasi Forumu 2024
    02 Mar Antalya Diplomasi Forumu 2024

    Antalya Diplomasi Forumu'nda düzenlenen "Uluslararası Ticaret, Bağlantısallık ve Karşılıklı Bağımlılık" başlıklı "ADF Round"da uluslararası ticarette bağlantısallık ve birbirine bağımlılık konuşuldu.

Advertisement