Lux*den Bodrum'da Benzersiz Villa Deneyimi - Son Dakika
Emlak

Lux*den Bodrum'da Benzersiz Villa Deneyimi

Lux*den Bodrum\'da Benzersiz Villa Deneyimi

LUX* Bodrum Resort & Residences, yenilenmiş haliyle kapılarını misafirlerine açtı.

30.07.2018 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LUX* Bodrum Resort & Residences, otelin içine misafirleri için özel bir villa inşa etti. Özel misafirler için hazırlanan, Private Water Front Villa. Private Water Front Villa otelden ayrı kendine ait 1500 metrekarelik özel bir alana sahip, bu özel alana denizden ve kara yolundan özel bir girişi var. Private Water Front Villa"nın kendine ait özel iskelesiyle, misafirler yatlarını ve teknelerini iskeleye demirleyebilecekler.

Lux*den Bodrum'da Benzersiz Villa Deneyimi

3 yatak odası 1 salonu, özel iskelesi ve araç park yeri bulunan LUX* Bodrum Resort & Residences, Private Water Front villa, özel masaj odası ile de misafirlerini ekstra konfor sağlayarak ağırlamaya devam ediyor. Ulaşım kolaylığı, doğayla iç içe atmosferi, temiz havasıyla birçok olanağın yanı başınızda olduğu yaşam alanına ev sahipliği yapıyor.

Lux*den Bodrum'da Benzersiz Villa Deneyimi

"Private Water Front Villa" uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek balayı, bekarlığa veda, evlilik teklifi, after party, yıl dönümü kutlamaları gibi sosyal aktiviteler ile misafirlerinin özel günlerinde yanında olarak, tempolu yaşama keyifli bir mola vermenizi sağlıyor.

Lux*den Bodrum'da Benzersiz Villa Deneyimi
LUX* dünyanın pek çok ülkesinde misafirlerini ağırlıyor. Mauritius, Maldivler, Reuniun, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri Vietnam, İtalya gibi ülkelerde hizmetlerine devam eden LUX"un LUX* Bodrum Resort & Residences içerisinde ayrı bir adada bulunan Private Water Front Villa"sının ayrıcalıklı tatil fırsatını kaçırmayın.

Kaynak: Projemlak

Son Dakika Emlak Lux*den Bodrum'da Benzersiz Villa Deneyimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement