#LvL200 çıktı! - Son Dakika
Teknoloji

#LvL200 çıktı!

#LvL200 çıktı!

Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi LEVEL, tarihi 200. sayısıyla raflardaki yerini aldı.

05.09.2013 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi LEVEL, 1997 yılından beri sürdürdüğü yayın hayatı neticesinde bu ay 200. sayısını kutluyor. Okurlarının karşısına özel bir koleksiyon sayısıyla çıkan LEVEL'ı alanlar, birbirinden değerli hediyelerle karşılaşacaklar.

LEVEL'ın Eylül sayısındaki hediyeler şöyle: Grand Theft Auto V ve Saints Row IV posterleri, S4 League kurulum dosyası ve S4 League için 25 TL değerinde promosyon kodu, LEVEL'ın tüm sayılarının yer aldığı PDF arşivi, Playstore'da geçerli olmak üzere %25'lik indirim kodu.

İçerikte de birbirinden önemli konular LEVEL okurlarını bekliyor: #LvL200, Oyun Dünyasının 200 Ayı ve Gamescom 2013 dosya konuları... Assassin's Creed IV: Black Flag ve EverQuest Next ilk bakışları... Conquer Mars ve Killzone: Mercenary testleri... Brothers: A Tale of Two Sons, Europa Universalis IV, Flashback, Lost Planet 3, Payday 2, Rayman Legends, Saints Row IV, Shadowrun Returns, The Bureau: XCOM Declassified, Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist, TrackMania² Canyon incelemeleri...

Son olarak LEVEL'ın 200. sayı kutlamalarının 5 - 8 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek GameX Uluslararası Dijital Oyun Fuarı'nda yapılacağını ve fuara gelen herkesin LEVEL ekibiyle tanışma, sohbet etme, fotoğraf çektirme ve karşılıklı olarak oyun oynayıp hediye kazanma şansı bulacağını not düşelim.

LEVEL 200 (Eylül 2013) içeriğinin tamamına ulaşmak için tıklayın.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji #LvL200 çıktı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement