Mabel Matiz - Son Dakika
Kültür Sanat

Mabel Matiz

Mabel Matiz

Sevilen şarkıcı Mabel Matiz, son albümü "Gök Nerede'den şarkılar seslendireceği konseriyle 26 Mayıs'ta Akasya Kültür Sanat Merkezi'nde sevenleriyle buluşuyor.

26.05.2017 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sevilen şarkıcı Mabel Matiz, son albümü "Gök Nerede'den şarkılar seslendireceği konseriyle 26 Mayıs'ta Akasya Kültür Sanat Merkezi'nde sevenleriyle buluşuyor.

2011 yılında kendi adını taşıyan ilk albümüyle müzik dünyasına merhaba dediği ilk günlerden bu yana, başta müzik eleştirmenleri ve Türk müzikseverlerin saygı ve büyük beğenisini kazanan Mabel Matiz, 2013 yılında ödüllere doymayan albümü "Yaşım Çocuk'tan sonra dinleyicilerini şimdi de "Gök Nerede" ile selamlamaya hazırlanıyor.

2013 yılında iTunes dijital platformu ve D&R ulusal fiziksel satış listelerinde 1 numaraya kadar çıkan "Yaşım Çocuk" albümüyle büyük başarılara imza atan, aynı yıl prestijli GQ dergisi tarafından "Yılın Müzik Adamı" seçilen ve yine Hürriyet gazetesi okuyucuları tarafından 2014 yılında "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" kategorisinde Altın Kelebek ile ödüllendirilen sanatçı, 2015 yılının en çok ses getiren albümü olarak değerlendirilen "Gök Nerede" ile kariyerinde ve müzikal yolculuğunda emin adımlarla zirveye doğru yürüyor.

Yayımlandığı tarihten bu yana müzik listelerinin zirvesinden inmeyen "Gök Nerede" albümünden sonra çıkan "Gel" ve "Sarışın" şarkılarıyla 2015 yılı boyunca tüm radyo ve müzik televizyonlarının gözdesi olan sanatçı, şu sıralar albümden çıkardığı üçüncü ve bir Nazan Öncel klasiği olan şarkısı "Bir Hadise Var" ile fırtınalar estirmeye devam ediyor. Derin anlam ifade eden sıra dışı sözleri, baş döndürücü melodileriyle Türk pop müziğine yepyeni bir anlayış getiren sanatçı, MOİ Sahne'nin büyülü atmosferinde tüm dinleyicileri ve sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Üsküdar

Mekan : Akasya Kültür Sanat

Mekan Adresi : Akasya, 3. Kat : Kültür, Sanat ve Sinema Katı / Acıbadem

Başlangıç Saati : 26.05.2017 20: 30: 00

Bitiş Saati : 26.05.2017 22: 30: 00

Kategori : Mabel Matiz

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Mabel Matiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement