Mabel Matiz'in Yeni Albümü TTNET Müzik'te - Son Dakika
Güncel

Mabel Matiz'in Yeni Albümü TTNET Müzik'te

Mabel Matiz\'in Yeni Albümü TTNET Müzik\'te

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, en yeni albümleri müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

15.01.2013 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mabel Matiz'in yeni albümü "Yaşım Çocuk" ilk kez TTNET Müzik'te

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, en yeni albümleri müzikseverlerle buluşturmaya devam ediyor. İlk albümüyle büyük bir çıkış yakalayan Mabel Matiz, yeni yıla yeni albümü "Yaşım Çocuk" ile girdi. Ülkemizdeki genç kent ozanlarından biri olarak gösterilen Mabel Matiz'in yeni albümü, dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te yayınlandı.

TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, son dönemin en çok beğenilen isimlerinden biri olan Mabel Matiz'in yeni albümünü müzikseverlerle buluşturuyor. Sıra dışı sözleri ve güzel melodileriyle adını duyuran Mabel Matiz'in yeni albümü "Yaşım Çocuk", dijital platformlar arasında ilk kez TTNET Müzik'te yayınlanıyor.

Mabel Matiz'in yeni albümünde 12 yeni şarkı var. Daha önce Teoman, Göksel ve Ceylân Ertem gibi müzik dünyasının saygın isimlerine birer şarkı veren Mabel Matiz, yeni albümünde 9 şarkının söz ve müziğine imza atıyor.

Mabel Matiz'e yeni albümünde önemli konuklar eşlik ediyor. Albümün çıkış şarkısı "Zor Değil"in sözleri Mete Özgencil'e ait. Mabel Matiz'in bir Yıldız Tilbe şarkısı olan "Aşk Yok Olmaktır"a getirdiği yepyeni yorum dikkat çekiyor. "Aşk Yok Olmaktır"ın bu 2013 yorumunda ve albümün Balkan ve Trakya havaları estiren bir diğer hit adaylarından "Alaimisema"da, Özge Fışkın konuk şarkıcı olarak yer alıyor. Albümün kapanış şarkısı "Ah Bu Sefer"de ise ünlü şarkıcı Göksel, Mabel Matiz'e eşlik ediyor.

Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri yerli ve yabancı hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyor. Kullanıcılar dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyor. Ayrıca "http://www.facebook.com/kullanıcı adı/music" adresi üzerinden tüm kullanıcılar arkadaşlarının dinlediği şarkıları görebiliyor ve dinleyebiliyor.

Tek şarkı 1, albüm 4 TL

Müzikseverler TTNET Müzik'te yer alan tüm şarkıları ücretsiz olarak dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik'ten şarkı indirmek de çok kolay. TTNET Müzik'in hayata geçirdiği yeni hizmeti sayesinde kullanıcılar tek bir şarkıyı ya da albümü artık tek bir "tık" ile kolayca indirebiliyorlar. TTNET Müzik'te bir şarkı 1 TL'ye, yerli albümler ise 4 TL'ye satın alınabiliyor. Ücretlendirme ise kullanıcıların TTNET ADSL faturası üzerinden yapılıyor.

TTNET Müzik'teki 100 şarkılık paket satın alma hizmeti ise yine aynı şekilde devam ediyor. TTNET Müzik paketine kullanıcılar ayda sadece 3 TL'ye üye olabiliyor ve 100 şarkı indirebiliyorlar. TTNET Müzik kullanıcıları mobil ödeme ile 4 TL'ye 100 şarkı paketi satın alabiliyorlar. Böylece müzikseverler, indirdikleri şarkı ve albümleri istedikleri cihaza aktararak diledikleri yerde dinleyebiliyorlar.

TTNET Müzik'te yer alan 3 milyona yakın şarkı, TTNET Müzik internet sitesinin yanı sıra TTNET Müzik iPhone, iPad uygulamaları ile Android tabanlı cihazlar için geliştirilen TTNET Müzik Android uygulaması üzerinden de ücretsiz olarak dinlenebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mabel Matiz'in Yeni Albümü TTNET Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement