Portolu Aboubakar, Maç Sonu Beşiktaşlı Taraftarlara 3'lü Çektirdi - Son Dakika
Spor

Portolu Aboubakar, Maç Sonu Beşiktaşlı Taraftarlara 3'lü Çektirdi

Beşiktaş, Porto ile 1-1 berabere kalarak grup liderliğini garantilerken, karşılaşma sonunda sahalarda ender rastlanan bir durum ortaya çıktı.

21.11.2017 22:09  Güncelleme: 22:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Porto ile 1-1 berabere kalarak grup liderliğini garantilerken, karşılaşma sonunda sahalarda ender rastlanan bir durum ortaya çıktı. Porto'nun forveti Aboubakar, Beşiktaş tribünlerine 3'lü çektirdi.

MAÇ SONU ÜÇLÜYÜ RAKİP TAKIM OYUNCUSU YAPTIRDI

Porto karşısında aldığı 1-1'lik beraberlikle grubu lider tamamlamayı garantileyen Beşiktaş'ta maç sonunda üst tura çıkmanın sevinci yaşandı. Tribünleri dolduran taraftarlar bütün takımı ve Teknik Direktör Şenol Güneş'i tribüne davet ederken, gelenekselleşen maç sonu 3'lüsü yine yapıldı. Ancak bu kez futbol sahalarında ender görülen bir durum yaşandı ve maç sonu 3'lüsünü rakip takım oyuncusu yaptırdı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması giyen Porto'nun yıldız golcüsü Aboubakar, siyah-beyazlı tribünlere 3'lü çektiren isim oldu. Aboubakar, Beşiktaş tribünlerine 3'lü çektirirken, siyah-beyazlı taraftarlar, eski golcülerini bağırlarına bastı ve Aboubakar'a uzun süre tezahürat yaptı.

Portolu Aboubakar, Maç Sonu Beşiktaşlı Taraftarlara 3'lü Çektirdi

Portolu Aboubakar, Maç Sonu Beşiktaşlı Taraftarlara 3\'lü Çektirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Portolu Aboubakar, Maç Sonu Beşiktaşlı Taraftarlara 3'lü Çektirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • kcmkumae keiçcuçm: ilk defe son maç öncesi astronomik matematik yapmadan üst tura çıkıyoruz. bu millet buna alışık değil. TEŞEKKÜRLER BEŞİKTAŞ... 8 0 Yanıtla
  • HALİT: BEŞİKTAŞ BİR AİLE VE GİDEREK BÜYÜYEN BİR AİLE ABUBAKAR MARCELO BECK DEMBABA MARİO GOMEZ KİM GİTTİYSE SANKİ BU TAKIMIN TARAFTARI GİBİ DESTEKLİYOR BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARIN BİRLİK BERABERLİĞİ VE MUTLU HUZURLU ORTAMI BAŞAKŞEHİR HARİÇ DİYER TÜRK TAKIMLARINDA YOK BAŞARININ SIRRI SOYUNMA ODALARINA VE HAKEMLERE MÜDAHALE ETMEKTEN GEÇMİYOR İŞ AHLAGI İLE ÇALIŞAN BAŞKANLARDAN VE YÖNETİMLERDEN GEÇİYOR ARTIK TÜRK FUTBOLUNU GEREREK MAÇ KAZANMAYA ÇALIŞMAYIN İĞNEYİ KENDİNİZE ÇUVALDUZU BAŞKASINA BATIRIN 6 1 Yanıtla
  • Ebubekir: Helal la Ebubekir sana helal olsun böyle bir durumda bile üçlü çektiriyorsun millete. 3 0 Yanıtla
  • okşan: bu ne ayol 3 0 Yanıtla
  • erkan: aboubakar rın kalbi beşkitaşta 2 0 Yanıtla

Advertisement