Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'de Elazığspor'la 2-2 berabere kalan Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, adam paylaşımında yaptıkları hatalar nedeniyle golleri yediklerini söyledi.

09.12.2017 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'de Elazığspor'la 2-2 berabere kalan Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, adam paylaşımında yaptıkları hatalar nedeniyle golleri yediklerini söyledi.

Teknik direktör Kemal Kılıç'ın hafta içinde istifa etmesi nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Arın, maçın ardında düzenlenen basın toplantısında, mücadeleye tutuk başladıklarını ifade etti.

İlk 15 dakika Elazığspor'un iyi oynadığını belirten Arın, daha sonra ilk yarı boyunca üstünlüğü ele aldıklarını belirtti.

İkinci yarıya da iyi başladıklarını kaydederek, "Maç 2-2 bitti. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Adam paylaşımını iyi yapamadık. Golden sonraki adam paylaşımında hata yaptık. Rakip de bizi cezalandırdı. Ama taraftarımız takımına sahip çıksın. Transferler mutlaka olacak. Transfer çözüm değil, biz barışı sağlayamadığımız zaman altından kalmak zor olacaktır. Oyuncu grubumuz her şeyini sahada ortaya koyuyor. Onları da kutluyorum." diye konuştu.

Elazığspor cephesi

Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar da deplasmanda kaybetmemenin çok önemli olduğunu söyledi.

Aldıkları bir puanın önemli olduğunu vurgulayan Kalpar, "Goller güzeldi. İzleyenler keyif aldı. Buradan mağlup olmadan dönmek bizim için önemliydi. İki takım da kazanabilirdi. Birkaç pozisyonumuz vardı. Bunlar gol olsaydı buradan 3 puanla ayrılabilirdik. Adanaspor'u ve oyuncularımı kutluyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement