Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Samsunspor'la 0-0 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, kaçan galibiyete üzüldüklerini söyledi.

10.12.2017 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Samsunspor'la 0-0 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Reha Kemal Erginer, kaçan galibiyete üzüldüklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Reha Kemal Erginer, ligde birbirinden zorlu ve önemli maçlar oynadıklarını belirterek, "Takım olarak oldukça üzgünüz. Oyuncularım ellerinden gelen mücadeleyi yapıyorlar, maçı bırakmıyorlar. Ama çok önemli iki puanı kaybettik." dedi.

Samsunspor karşısında alacakları bir galibiyetin ligdeki konumlarına önemli katkı yapacağına inandıklarını anlatan Erginer, şunları söyledi:

"Bizim için 6 puanlık bir maçtı. Kaybedilen, iki puandan biraz daha fazlası. Bu maçta kazanarak 14 puan yapıp, Samsunspor'u yakalayarak üstteki gruba tutunmak istiyorduk. Bu şansı değerlendiremedik. Oyuna baktığımızda ilk yarı gol bulabilirdik. İkinci yarı biraz daha baskımızı artırdık ama genelde yaşadığımız sıkıntı, bu maçta da yakamızı bırakmadı. Üçüncü bölgede o atakları golle bitiremiyoruz. Ciddi anlamda gol sıkıntımız var."

Samsunspor cephesi

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise alınan 1'er puanın iki takımın da işine yaramadığını savundu.

Üç puana ihtiyaç duyan iki takımın karşılaştığını dile getiren İpekoğlu, "Her iki takımın da işine yaramayan 1'er puanı oldu. Şampiyonluk hedefi ile yola çıkmış bir Samsunspor olarak, iç sahada çekmiş olduğumuz sıkıntıyı bir nebze olsun deplasmanda gidermek istiyorduk. Bunu başaramadık. Özellikle gol pozisyonlarında ciddi sıkıntılarımız var. Devre arasında gerekli takviyeleri inşallah yaparız diye düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi
    18:33 Hatay Dörtyol'da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında güreş ve masa tenisi müsabakaları düzenlendi

    Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında 330 öğrenci güreş ve masa tenisi yarışmalarına katıldı. Dereceye giren sporcular, 23 Nisan'da yapılacak törende ödüllerini alacak.

  • Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz
    18:08 Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen: Borçlarımızı ödeyeceğiz

    Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, "Ayın birinde GAZDAŞ'ın doğal gaz tedarikçisinin Kilis Belediyespor'a ait 19 aylık doğal gaz faturası yüzünden daha mazbatamı almadan, doğal gazını kesmesi ve futbolcularımızın, çocukların, gençlerin soğuk suyla duş almak zorunda kalması bizi üzdü. Görüşme yaptık, borcun yarısını ödedik bütçemiz nezdinde doğal gazı geri açtırdık" dedi.

  • Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı
    17:34 Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları 5. ayak mücadelesi sağanak altında start aldı

    Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen Marmaris MIYC Kış Trofesi Yat Yarışları'nın 5. ayak yarışları sağanak altında başladı. 34 yelkenli yat ve 300 sporcu yarışlara katıldı. Yatlar, rüzgara göre belirlenen parkurda mücadele etti ve finişe geldi. İlk gün hava şartları nedeniyle tek yarış yapıldı. Yarışlar yarın koy içi ve koy dışında gerçekleştirilecek yarışlarla tamamlanacak.

  • Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı
    17:28 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Patnos YİBO oyuncularını kutladı

    Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Erzurum'da düzenlenen Okul Sporları Yıldız Erkekler Futsal Bölge Müsabakalarında grup birincisi olan Patnos YİBO oyuncularını tebrik etti. Kökrek, oyuncuların gösterdiği azim ve mücadeleden gurur duyduğunu belirterek, başarılarının devamını diledi.


Advertisement