Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Maçın Ardından

TFF 1. Lig'in 19. haftasında sahasında Ümraniyespor'a 1-0 yenilen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Bu oyuncular böyle oynamaya devam ederse kolay kolay maç kaybetmeyiz.

28.01.2018 17:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1. Lig'in 19. haftasında sahasında Ümraniyespor'a 1-0 yenilen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Bu oyuncular böyle oynamaya devam ederse kolay kolay maç kaybetmeyiz. Sadece bugün içeride kaybettiğimiz için üzgünüm." dedi.

Karafırtınalar, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, iç sahada maç kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Rakiplerinin ligin lideri olduğunu hatırlatan Karafırtınalar, "Oynadığı futbol, yaptığı işlerle konsantre olduğumuz bir takımdı Ümraniyespor. Bu takıma karşı 7-8 ya da daha fazlası pozisyon yakaladık. Tek kale oynadığımız maçı 1-0 kaybettik." diye konuştu.

Karafırtınalar, oynanan futbolun kendisini yeteri kadar tatmin ettiğini ifade ederek, "Sadece bir maç ve avantaj kaybettik. Önümüzde 15 maç var. Bu oyuncular böyle oynamaya devam ederse kolay kolay maç kaybetmeyiz. Bunu çok net söylüyorum. Bu arzu ve bu istek son maça kadar devam edecek. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sadece bugün içeride kaybettiğimiz için üzgünüm. Bir maç kaybetme hakkımız vardı onu da içeride kaybettiğimiz için üzüntülüyüz." şeklinde konuştu.

Ümraniyespor cephesi

Ümraniyespor Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise beklediğinden daha zor bir maç oynadıklarını belirtti.

"Açıkçası çok baskılı golü arayan bir Boluspor vardı ilk yarı. Biz buna karşılık veremedik." diyen Bektaş, "Nedense orta sahadaki o döngüyü ve geçişleri, boş oyuncuyu bularak yapamadık. Hele son 20 dakika içerisinde gol de yiyebilirdik. Ancak ikinci yarı kendi futbolumuzu sahaya yansıtmaya çalıştık. Daha diri bir orta saha ile kazandığımız toplarda bizim hep orta sahada bir boş oyuncumuz olduğunu biliyorduk. Bunu topla buluşturmamız gerekiyordu. İkinci yarı bunu başardık." ifadelerini kullandı.

Bektaş, Boluspor'u tebrik ederek, "Güzel bir karşılaşma oldu. Çok önemli bir deplasmandan 3 puan aldık. Boluspor'a başarılar diliyorum." yorumunu yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement